Ridley Scott: Blomkampin Alien-elokuvaan ei edes olemassa käsikirjoitusta

2.5.2017 13:52

Ohjaaja Ridley Scott on astunut tukevasti takaisin Alien-leffojen maailmaan. Alien: Covenant jatkaa tässä kuussa tarinaa, johon Prometheus-elokuva yleisön jätti. Uuden elokuvansa puitteissa Scott on myös puhunut kollegansa Neill Blomkampin (District 9) Alien-projektista, joka innosti faneja, mutta on sittemmin juuttunut kuin limboon.

Scott kertoo ranskalaiselle Allocine-sivustolle antamassaan haastattelussa, ettei hän pidä Blomkampin elokuvan toteutumista mahdollisena.

– Se ei tule koskaan näkemään päivänvaloa. Sillä ei ollut koskaan käsikirjoitusta. Oli vain kymmenkunta sivua pitkä hahmotelma, Scott kuvailee Blomkampin Alien-elokuvan tilannetta.

Lausunto on hieman hämmentävä, sillä jopa alkuperäisen Alien-elokuvasarjan tähti Sigourney Weaver on suitsuttanut Blomkampin käsikirjoitusta. On mahdollista, että Weaver on nähnyt Blomkampin tekemän käsikirjoituksen, mutta miksi kyseisen elokuvan tuottajaksi pyydetty Scott taas ei, se on erikoista. Toisaalta Scott on aiemmin antanut ymmärtää, että hän haluaa pitää Alien-elokuvien sarjan jatkossa tiukasti omissa hyppysissään.

Lähteet: Allocine, SlashFilm, IndieWire

Kuva: SF Film

Lisää luettavaa