Shaun of the Dead -parivaljakko puuhaa mysteeriprojektia

16.3.2017 14:21

Zombiekomedia Shaun of the Deadissa isosti debytoineet brittikoomikot Simon Pegg ja Nick Frost tullaan luultavasti näkemään tulevaisuudessa jälleen yhdessä. Mm. Hot Fuzz– ja Tintin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus -elokuvissa naurattanut kaksikko näytteli viimeksi kännikomediassa The World’s End vuonna 2013, joka oli myös ns. Cornetto-trilogian päätösosa.

Frost on paljastanut hiljan antamassaan haastattelussa, että he suunnittelevat kirjoittavansa Peggin kanssa käsikirjoituksen, joka sijoittuu mahdollisesti tieteisfiktion piiriin.

– Teemme jotain hirviönmetsästykseen liittyvää, tai jotain tyyliin ”Viikon hirviö” mutta komediana. Siinä on kaksi jätkää ja tyttö, se on kuin Salaiset kansiot, mutta he eivät toimi minkään hallituksen agentteina, Frost kuvailee mysteeriprojektia.

Onko tekeillä TV- vai elokuvakäsikirjoitus, sitä Frost ei vielä täsmentänyt. Näyttelijä-käsikirjoittaja lupasi kuitenkin lisätietoja aiheesta loppuvuoteen mennessä. Sekä hän että Pegg ovat monessa mukana – Frost nähdään mm. Harry Potter -tähti Rupert Grintin kanssa komediasarja Sick Notessa ja sen lisäksi hän kuvaa ensi vuonna julkaistavaksi aiottua painijaleffa Fighting with My Familya. Pegg puolestaan vihjaili jo joulukuussa aloittaneensa seuraavan Star Trek -käsikirjoituksen laatimisen. Hän esiintyy valkokankaalla tänä vuonna trillerissä Terminal Margot Robbien kanssa ja tuonnempana Steven Spielbergin tieteistoimintaspektaakkelissa Ready Player One.

Lähteet: Inverse, IndieWire

Kuva: Rogue Pictures/ Shaun of the Dead

Lisää luettavaa