Lindsay Lohan haaveilee roolista Pienen merenneidon uudessa versiossa

20.2.2017 07:53

Epätasaista uraa elokuvissa ja tositelevision parissa tehnyt Lindsay Lohan haikailee roolista Pieni merenneito -animaation uudessa, ei-piirretyssä versiossa. Lohan, jonka viimeisimmät roolit ovat yhden jakson mittainen vierailu Tyhjätaskut-sitcomissa vuonna 2014 ja tänä vuonna julkaistavassa kauhuelokuvassa The Shadow Within, vaikuttaa uusimman Instagram-julkaisunsa perusteella kaipaavan Disney-aikojaan. 2000-luvun alussa Lohan oli vielä nk. puhtoinen Disney-kasvo.

Lohanin Instagram-julkaisussa on vierekkäin kuvat hänestä ja piirretystä merenneito Arielista punaisissa hiuksissaan. E!Onlinen mukaan kuvaparin kuvateksti kuului alkujaan: ”Tulen laulamaan jälleen #ariel’ina #thelittlemermaid.” Lisäksi hän esitti tekstissä toiveen, että elokuvan ohjaisi Bill Condon, jolta piakkoin julkaistaan uusintaversio Disneyn Kaunottaresta ja hirviöstä.

Myöhemmin kuvatekstiä on muutettu niin, ettei siinä enää lue suoranaisesti sanaakaan Lohanin aikeista. Disneyllä suunnitellaan kovassa nosteessa olevan musikaalimies Lin-Manuel Mirandan kanssa uutta versiota tutusta tarinasta. Myös Universal-yhtiö on julkaisemassa samasta aiheesta ammentavan elokuvan, jonka päärooli oli viime syksyyn asti liitetty Chloë Grace Moretzille.

Lähteet: E!Online, EW, CinemaBlend, Instagram

Kuva: Glenn Francis

Lisää luettavaa