Uusi Mad Max -leffa tekeillä?

20.9.2016 13:25

Mad Max -leffoja viime vuonna pitkän odotuksen jälkeen jatkanut Mad Max: Fury Road oli hitti yli 378 miljoonan dollarin lipputuloillaan. Uudet ja vanhat fanit janoavat lisää jatkoa, mutta suunnitelmat sen suhteen ovat olleet epäselvät. Jo vuonna 2014 ohjaaja George Miller kehui Furiosa-hahmon saavan oman elokuvan ja että jatkoa olisi tulossa vielä enemmänkin kuin vain yhden leffan verran. Tämän vuoden alussa Miller kuitenkin otti takapakkia sanoissaan.

Huhumylly Mad Max -jatko-osan kohdalla on joka tapauksessa taas käynnistynyt. Vahvistamattomien tietojen mukaan, toisin kuin Miller alkuvuodesta kertoi, hän ei olisikaan keskittynyt vaihteeksi pienempään projektiin, vaan aloittelisi uuden Mad Max -maailmaan liittyvän leffan kuvauksia Australiassa jo lähikuukausina. Elokuvan arvellaan olevan esiosa aiemmalle Mad Max -tarinalle ja näin ollen Maxia ei siinä välttämättä nähtäisi ollenkaan.

Jos huhut pitävät paikkansa, kyseessä lienee aiemminkin mainittu Furiosa-hahmoon keskittyvä elokuva. Charlize Theronin paluuta Furiosan nahkoihin ei ole virallisesti vahvistettu, mutta mikäli hahmo todella saa oman elokuvan, Theron on vahva kandidaatti pääosaan.

Lähteet: The Herald Sun, ScreenRant, The Guardian

Kuva: Warner Bros.

Lisää luettavaa