Rajoja rikkonut mysteerikauhuleffa saa jatkoa

Vuonna 1999 valmistunut The Blair Witch Project toi kauhuelokuviin uutta ulottuvuutta käsivaralta kuvatulla materiaalillaan, jota väitettiin autenttiseksi. Leffan virallinen jatko-osa, Blair Witch 2 valmistui ensimmäisen osan suosion siivittämänä jo vuonna 2000, mutta sen kohdalla ei juuri hurraata huudettu. Näin ollen tästä kauhufranchisesta ei ole kuultu uutta - paitsi nyt.

Ohjaaja Adam Wingardilta tulossa oleva The Woods -elokuva on paljastunut The Blair Witch Projectin uudeksi jatko-osaksi. Kauhurainoissa V/H/S ja You're Next niin ikään ohjaajana toiminut Wingard on kaikessa hiljaisuudessa valmistellut ns. found footage- eli löydettyä kuvamateriaalia hyödyntävää kauhurainaa, joka kulkee The Blair Witch Projectin polkuja niin lähellä, että leffan nimikin on sittemmin vaihdettu The Woodsista Blair Witchiksi.

Uusi Blair Witch saa varsinaisen ensi-iltansa Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa syyskuussa. Elokuvan synopsiksen mukaan se kertoo opiskelijaryhmästä, joka lähtee selvittämään Marylandissa sijaitsevalle metsäalueelle, mitä ryhmän erään jäsenen sisarelle tapahtui vuosia sitten. Reissu alkaa lupaavasti, mutta yön pimetessä vieraasta metsästä kihoaa esiin jotakin pahaa. Leffan traileri on jo nähtävillä.Lähteet: Shock Till You Drop, Collider

Kuva: Lionsgate

R. Isoviita 23.07.2016 klo 14:11

Uusimmat uutiset