Colin Farrell Clint Eastwoodin vanhaan rooliin

15.7.2016 14:50

Aiemmin tänä vuonna kerroimme, että vanha Clint Eastwood -raina Korpraali McB tehdään uudelleen. Sofia Coppolan (Lost in Translation) ohjauksessa syntyvä uusi versio oli tuolloin vielä ilman päähenkilön näyttelijää. Nyt näyttää siltä, että rooli lankeaisi Colin Farrellille.

Irlantilaislähtöinen Farrell on aiemminkin ollut mukana uusintafilmatisoinnissa. Vuonna 2012 hänet nähtiin täyttämässä Arnold Schwarzeneggerin isoja saappaita Total Recall -tieteisleffassa, 22 vuotta alkuperäisen Total Recall – unohda tai kuole -elokuvan jälkeen. Jokin aika sitten Farrell tähditti HBO:n rikossarja True Detectiven toista kautta. Korpraali McB -leffassa Farrell ei kuitenkaan seikkailisi tulevaisuudessa eikä nykyisyydessä, vaan sonnustautuisi Yhdysvaltain sisällissodan aikaiseen sotisopaan.

Elokuvaan on jo aiemmin kiinnitetty – haavoittuneesta korpraalista huolta pitämään – joukko kuuluja naistähtiä. Nicole Kidman nähdään tyttökoulun johtajattarena ja Kirsten Dunst sekä Elle Fanning juonittelevat hänen kanssaan saman katon alla. Leffalla ei ole edelleenkään virallista ensi-iltapäivämäärää, mutta sen uumoillaan valmistuvan ensi vuonna.

Lähteet: Tracking Board, Den of Geek

Kuva: HBO/ True Detective

Lisää luettavaa