Charlien enkelit – tulossa taas

15.4.2016 15:27

Jo viime vuonna huhuttiin, että Charlien enkelit nähtäisiin jossakin vaiheessa jälleen elokuvissa. Alkujaan 1970-luvulla esitettyyn sarjaan pohjautuvia elokuvia on tähän mennessä tehty jo kaksi. Näiden toimintakomedioiden vuonna 2000 valmistunut ensimmäinen leffa nähtiin TV5:llä juuri 8.4.

Sony vahvisti tällä viikolla, että Charlien enkeleiden agenttiseikkailuja tullaan näkemään vielä lisää. Näyttelijänäkin tunnettu Elizabeth Banks, joka on nähty niin Spider-Man– kuin Nälkäpeli-elokuvissakin, ohjasi viime vuonna esikoispitkänään musikaalin Pitch Perfect 2. Banks on asetettu myös vastaamaan tulevan Charlien enkelit -elokuvan ohjaamisesta. Moni asia on enkeleiden osalta muutoksen kourissa.

Sony ei ole vielä ilmoittanut, ketkä uudessa elokuvassa esittäisivät agenttinaisia, mutta Drew Barrymoren, Lucy Liun ja Cameron Diazin paluu kyseiseksi kolmikoksi näyttää epätodennäköiseltä. Elokuvayhtiö aikoo aloittaa enkeleiden osalta ns. puhtaalta pöydältä. Leffa on sen verran alkutekijöissään yhä, ettei ole myöskään tiedossa, nähdäänkö tai kuullaanko myöskään alkuperäisen sarjan näyttelijöitä siinä edes cameo-rooleissa. Ainakaan Charlielle ääntään sekä alkuperäisessä TV-sarjassa että elokuvissa lainannut John Forsythe ei enää edes ole käytettävissä, sillä hän menehtyi 92-vuotiaana vuonna 2010.

Lähteet: L.A. Times, THR

Kuva: Nordisk Film/ Charlien enkelit: Kurvit suoriksi, 2003

Lisää luettavaa