Reese Witherspoon nukkemestariksi

30.11.2015 14:32


Barbie and Ruth -nimellä kulkeva leffaprojekti saattaa pikaisesti lukaistuna vetää puoleensa myös amerikkalaisesta pesäpallosta kiinnostuneita yleisöjä. Baseball-tähti Babe Ruthin elämäkertaa ei siinä kuitenkaan kerrata, vaan Barbie-nuken luojan tarinaa. Walk the Line -elokuvassakin loistanut Reese Witherspoon on aikeissa tuoda Mattel-leluyhtiön perustajan vaiheet elokuvan muotoon.

Ruth Handlerin luoma Barbie tuli markkinoille jo 1959, mutta solakan nuken suosio ei ota hiipuakseen. Handlerin elämäkerta on kiinnostanut useita tahoja aina julkaisustaan lähtien. Reese Witherspoon ja hänen tuottajakumppaninsa Bruna Papandrea (Milk, Gone Girl) ovat hankkineet vuonna 2010 julkaistun teoksen oikeudet itselleen ja aikovat nyt vahvasti saattaa elokuvan valmiiksi asti. Kyseessä on jo toinen Barbie-aiheinen leffaprojekti, johon Witherspoonin nimi on yhdistetty.

Barbie and Ruth -elokuva lähestyy aihettaan tyystin toisesta näkökulmasta kuin Witherspoonin toinen mahdollinen Barbie-projekti. Tietomurtoskandaalinsa jälkeen edelleen yskähtelevä Sony on aiemmin haikaillut Witherspoonia näyttelemään samaiseen nukkeen pohjaavaa hahmoa. Hän on kuitenkin ollut vain yksi nimi muiden joukossa kyseisen elokuvan päärooliin.

Lähde: Tracking Board

Kuva: Warner Bros./Hot Pursuit

Lisää luettavaa