Liam Neeson vaihtaa letkeämmälle linjalle


Komedian tekeminen ei ole helppoa, vakuuttavat monet viihdetaiteilijat. Siitä huolimatta viime vuosina toimintaelokuvarooleissa nähty Liam Neeson astuu vaihteeksi huumoripuolelle. Totaalista vitsikimaraa tästä askeleesta ei silti ole tiedossa, sillä tämä irlantilaissyntyinen tähti on sopinut pääroolista komediallisessa toimintaelokuvassa.

Kyseinen leffa, The Revenger, on muuten sisällöltään vielä mysteeri. Sen käsikirjoituksesta vastaavat Yö museossa -leffojen kynäniekat Thomas Lennon ja Robert Ben Garant ja ohjaajana toimii sama mies, joka on vastannut mm. hirtehisestä kauhukomedia Zombielandista ja Sean Pennin tähdittämän rikosleffa Gangsterisodan ohjauksesta. Lisäksi ohjaaja Ruben Fleischer on toisinaan toiminut TV:n puolella, mm. Funny or Die -sketsisarjan parissa.

Projektin tekee mielenkiintoiseksi se seikka, että Liam Neeson on jo vuosia ollut se mies, jolle soitetaan, kun tarvitaan alakuloisen näköistä jokamiestä hoitelemaan tylysti konnia kumoon tai kun tarvitaan ääni esimerkiksi eläinkunnan arvovaltaiselle kuninkaalle. Näyttelijä ei juuri ole tuonut tai päässyt tuomaan kepeämpää puoltaan esiin. Vaikka The Revengerin aikataulusta ei ole tarkkaa tietoa, elokuvan keskeisten tekijöiden ollessa nyt jo selvillä voidaan olettaa sen valmistuvan vuoden tai kahden sisällä.


Lähteet: Deadline, Den of Geek

Kuva: Scanbox/ Taken

R. Isoviita 17.09.2015 klo 18:10

Uusimmat uutiset