Taas nolottaa

12.5.2015 13:39

Tanskalaiskoomikko Casper Christensenin kynä sauhuaa jälleen. Christensen, joka tunnetaan TV-sarjan Kyllä nolottaa luojana ja yhtenä päähenkilönä, on tekemässä jatkoa sekä hämmennystä että nauruja kirvoittaneelle elokuvalleen Klovni – kyllä nolottaa yhdessä Frank Hvamin kanssa. Kuten elokuvan alaotsikko antaa ymmärtää, rainassa toilailevat samat hahmot kuin TV-sarjassa.

Vuonna 2010 valmistuneen Klovni – kyllä nolottaa -elokuvan jatko-osan nimeksi on ilmoitettu Klown Forever. Tulevassa leffassa tekijöidensä nimiset ystävykset, eli Casper ja tätä nolompi Frank, joutuvat tiukkaan paikkaan, kun Casper päättää lähteä Los Angelesiin luomaan uraa. Frankin on tietenkin seurattava ystäväänsä, oli tämä asiasta mitä mieltä tahansa.

Klown Foreverin puitteet ovat ensimmäistä elokuvaa otaksuttavasti isommat, mistä kielii mm. sen vierailijatähtien joukko: sivuosissa vilahtavat mm. koomikko Sacha Baron Cohenin näyttelijävaimo Isla Fisher, Maroon 5 -yhtyeen keulakuva Adam Levine ja Game of Thronesin vihattu Jaime Lannister eli Nikolaj Coster-Waldau. Borat-näyttelijä Baron Cohen tekee alkuperäisestä Klovnista omaa versiotaan. Klown Forever ehtinee teattereihin ennen sitä, sillä Christensenin ja Hvamin leffan pitäisi saada ensi-iltansa Tanskassa jo syksyllä.

Lähteet: ScreenDaily, CinemaBlend

Kuva: Bio Rex Distribution

Lisää luettavaa