Twilight-tähti haluaa supersankarielokuvaan

19.1.2015 07:59

Näyttelijä Patrick Stewart on paljastanut Yahoo!-sivuston haastattelussa, etteivät hän ja kollegansa Ian McKellen todennäköisesti palaa enää tuttuihin rooleihinsa, eli professori X:ksi ja Magnetoksi, X-Men: Apocalypse -elokuvassa. Marvelin sarjakuvista ammentaviin elokuviin on kuitenkin tyrkyllä uutta verta, sillä mm. Twilight-tähti Kristen Stewart on vihjaillut kiinnostuksestaan Marvel-osaa kohtaan. Stewart huomautti tuoreessa haastattelussa, että myös hänen roolinsa leffassa Lumikki ja metsästäjä oli samankaltainen kuin monet Marvel-elokuvien sankarittaret.

Näyttelijätär ei kuitenkaan maininnut, minkä roolin hän haluaisi Marvel-tuotannossa tehdä. Sen sijaan hän puolusti kykyjään.

– Haluaisin näyttää ihmisille, että voin olla enemmänkin kuin vain ”Kristen Stewart” jossain eri elokuvassa ja jossain eri tilanteessa, Stewart muotoili.

Myös useissa indie-elokuvissa näytellyt Stewart heitti ilmaan yhden Marvel-hahmon nimen Yahoo!:lle antamassaan haastattelussa. Kyseinen nimi oli Captain America, joten hän saattaa haikailla roolia juuri tämän hahmon seikkailuissa. Seuraavat Captain American -elokuvat on aikataulutettu tälle ja ensi vuodelle. X-Men: Apocalypse puolestaan julkaistaneen niin ikään ensi vuonna.

Kuva: Nordisk Film/

Lisää luettavaa