DiCaprio ja Phoenix ulkona: isot roolit vailla miehitystä


Toisin kuin odotettiin, Leonardo DiCaprio (The Wolf of Wall Street) ei astukaan edesmenneen Apple-visionääri Steve Jobsin rooliin. Näyttelijä on antanut ymmärtää tahtovansa jälleen kerran pitää tauon toimestaan, jahka hän on saanut tehtyä osuutensa Alejandro González Iñárritun (21 grammaa) tulevassa The Revenant-draamaelokuvassa. Kehutun käsikirjoittaja Aaron Sorkinin kynäilemä ja Slummien miljonääri -ohjaaja Danny Boylen luotsaama Jobs-leffa ei näin ollen DiCaprion kalenteriin sovi.

Myös Marvelin Doctor Strange -elokuva on jälleen vailla päätähteä, sillä Joaquin Phoenix (Mestari) on perääntynyt hänelle tarjotusta roolista. Phoenixin siirto ei liene monille yllätys, sillä hän on useiden lähteiden mukaan aiemminkin halunnut vältellä elokuvarooleja, jotka sitoisivat hänet vuosiksi eteenpäin jatko-osiin. Elokuvan ohjaa näillä näkymin edelleen Scott Derrickson (Päivä jona maailma pysähtyi), mutta ensi vuodelle ajoitettuja kuvauksia ajatellen uuden ja vetovoimaisen näyttelijän löytymiselle voi tulla kiire.

DiCaprion jättäytyminen Jobs-elokuvasta uhkaa kaataa koko projektin, ellei elokuvan aiemman ohjaajaehdokkaan, David Fincherin, suosikkivaihtoehto Christian Bale (Yön ritari) tai esimerkiksi Bradley "Rocket Raccoon" Cooper pelasta tilannetta. Jobsiksi on haviteltu myös Ben Affleckia ja Matt Damonia, mutta molemmat heistä ovat jo entuudestaan kiinni muualla. Tohtori Oudon viittaa puolestaan sovitellaan mm. Jared Leton (Dallas Buyers Club) ja Ethan Hawken (Boyhood) harteille, sillä toisin kuin muilla studion mielimillä ehdokkailla (Benedict Cumberbatch ja Tom Hardy), heillä voisi olla aikaa tälle sarjakuvafilmatisoinnille. Molemmissa tapauksissa tilaa on tietysti myös listojen ulkopuolisille vaihtoehdoille.


Lähteet: Deadline, THR, Screenrant.com, CinemaBlend, This Is Infamous

Kuva: Z.E, Matt Buchanan

R. Isoviita 03.10.2014 klo 09:17

Uusimmat uutiset

Martin Scorsesen leffasuunnitelma kalskahtaa kuin Mel Gibsonilta napatulta

Lopputulos luultavasti on erilainen.

R. Isoviita

Pienen merenneidon uuden versioinnin maskeerauksesta syntyi yllättävä jupakka

Taustalla piirrosanimaatioon liittyvä syy.

R. Isoviita

Viime vuoden yllätyshitin tähti kertoo, tuleeko leffalle myös jatkoa

Michelle Yeohilla riittää nyt töitä.

R. Isoviita

Joaquin Phoenixin leffa jäissä

Pillit toistaiseksi pussiin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...