Vakoojat punaisissa uimapuvuissaan

9.7.2014 13:48

Legendaarisen Monty Python -ryhmän elossa olevat jäsenet voi vielä tässä kuussa nähdä lavalla Lontoossa. Ikämiesluokan koomikot eivät kuitenkaan heittäydy tahoillaan eläkkeelle näiden esitysten jälkeen. Esimerkiksi John Cleese (kuvassa), joka on näytellyt myös James Bondia avustavaa keksijänero Q:ta, on DigitalSpyn mukaan hyppäämässä Baywatch-näyttelijöiden paluuprojektiin.

Cleese on kiinnitetty Baywatch-ympyröistä tutun kaartin leffaan klassiseksi englantilaisroistoksi nimeltä Victor Van Vaught. Pahis uhkailee vastustajiaan ydinaseilla. Elokuva, joka kantaa nimeä The B Team, on vitsikästä jatkumoa Baywatch-sarjalle, vaikka oikeudellisista syistä leffan tekijät eivät saakaan käyttää Baywatch-sanaa sen nimessä. Cleesen hahmo tulee kohtaamaan alkuperäisen sarjan rantavahdit Mitch Buchannonin, CJ Parkerin ja Stephanie Holdenin eli David Hasselhoffin, Pamela Andersonin ja Alexandra Paulin tämän toimintakomedian puitteissa.

The B Teamin ohjaa Britanniassa lähinnä tv-sarjoja ja dokumentteja tehnyt Chris Cottam. Elokuva sekoittaa totta ja tarua esittämällä entiset Baywatch-tähdet vakoojina. Jo alkuperäissarjan huippusuosion aikaan syntyi teoria, että sen näyttelijät vaikoilivat CIA:lle kiertäessään ympäri maailmaa sarjaa promotoidessaan.

Kuva: Paul Boxley

Lisää luettavaa