Palvelukseen halutaan: Batman

Lepakkomiehen seuraavaa maailmanlaajuista elokuvaesiintymistä saadaan vielä odotella, sillä Warner Brosin toimintafantasioista Man of Steel -rainan jatko-osa valmistunee 2015 ja useamman supersankarin yhteiselokuva Justice League on aikataulutettu vuodelle 2017. Batmanin viittaa sovitellaan silti jo ahkerasti monen harteille. Christopher Nolanin The Dark Knight -trilogiassa osassa nähty Christian Bale ei edelleenkään ole ilmaissut suostuvansa rooliin neljättä kertaa, vaikka yleisössä sitä toivottaisiinkin.

Balea ei osaan saa välttämättä edes rahalla, vaikka jotkin lähteet ovat niin jo ehtineet väittää. Mm. Digital Spy on huomioinut (epävirallisen) paljastuskirja Beyond Batmanin väitteen, että Warner Brosilla oltaisiin valmiit maksamaan Balelle jopa 50 miljoonaa dollaria eli Bruce Waynen käsikassan verran, jotta näyttelijä heiluisi lepakkomiehenä jälleen. Kirjailija Vincent Russel ei kuitenkaan sano teoksessaan, että mitään tällaista yhtiön ja näyttelijän välillä olisi jo sovittu.

Kuka siis Balen tilalle, jos hän ei vastaa lepakkosignaalin kutsuun? Viimeisin huhumyllyyn heitetty nimi on Daily Express -julkaisun mukaan Orlando Bloom (Taru sormusten herrasta -elokuvat).

Yllätysnimi Bloom on julkaisun nimettömän tietolähteen mukaan nyt vahva ehdokas Teräsmiestä esittävän Henry Cavillin rinnalle seuraavaan Man of Steel -leffaan. Tässä vaiheessa kukaan ei ole vielä koe-esiintynyt roolia varten, mutta tuotantoyhtiön etsiessä n. 40-vuotiasta Batmania Bloom (36 v.) sopisi ainakin ikähaarukkaan - mitä muuta studiopomot haluavat, se on kiehtova mysteeri. Aiemmin mm. Huffington Post on pyöritellyt Batmaniksi Batmanin paikalle Armie Hammeria (The Lone Ranger), Josh Brolinia (W.), Ryan Coslingiä (Drive) sekä Joseph Gordon-Levittiä (Yön ritarin paluu). Heistä Hammer on jo todennut kuitenkin brittiläiselle Metrolle, etteivät supersankariroolit oikeastaan häntä kiinnosta ja lisäksi Hammerin osakkeet laskivat The Lone Rangerin flopattua lippuluukuilla.


Kuva: Z.E

Z.E 13.08.2013 klo 21:52

Uusimmat uutiset

Jim Carrey ilmoitti pitävänsä hieman taukoa

Näyttelijä on ollut viime vuosina aktiivinen monin tavoin.

R. Isoviita

Jennifer Garner tuntee muutoksia kehossaan

Näyttelijätär palaa tutun aiheen pariin.

R. Isoviita

Tulevan Haamujengi-leffan ikäraja selvisi

Tekijät toivovat perinteistä elokuvateatteriensi-iltaa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...