Simpsonit saavat oman teemapuiston

28.5.2013 08:09

Simpsonien faneille on luvassa Universal Studioilta varsinaista nannaa. Vuodesta 1989 asti pyörineen piirrossarjan pohjalta kehitellään isoa teemapuistoa Universalin tontille Floridan Orlandoon. Kyseinen puisto kohoaa Varietyn mukaan muutama vuosi sitten avatun The Simpsons Ride -simulaattoriajelun rinnalle, täydentäen näin keltaisen animaatioperheen ystäville suunnattua tarjontaa oikein isolla mitalla.

Universal kertoo tuoreessa tiedotteessaan, että sen uudessa lomakohteessa kävijät voivat kulkea Bartin, Homerin ja kumppaneiden kotikaupungin katuja. Tämä tarkoittaa, että piirretty Springfield herätetään henkiin kaupoilla ja ruokapaikoilla, jotka ovat tv-sarjasta tuttuja. Huvipuistolaitteiden lisäksi kävijät voivat näin ollen pistäytyä donitsilla Lard Ladissä, haukata Krusty-klovnin nimikkoburgeria koomikon nimeä kantavassa pikaruokalassa tai vaikkapa istua Homerin kantakapakkaan. Tiedote ei kerro, kuuluuko Moen baarin kanta-asiakas, Barney Gumble, myös tämän paikan ”kalustukseen”.

The Simpsons Ride, joka luotiin Paluu tulevaisuuteen -aiheisen simulaattoriajelun tilalle, on ollut ilmeisen suosittu kohde. Sen suosion voisi ennustaa jatkossa vain kasvavan, sillä nyt tekeillä oleva teemapuisto on lupausten perusteella hyvin kattava Simpsons-elämyksen tarjoaja. Puistosta, joka nousee täyteen mittaansa tänä kesänä, saa tietojen mukaan jopa Duff-olutta.

 

Katso teemapuiston konseptivideo tästä.

 

Kuva: Universal Orlando

Lisää luettavaa