Cake

(2014)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Cake
Genret:
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:Cake
Valmistusvuosi:2014
Pituus:92 min
Pisteytyksiä: 24
Tarkka arvio: 2.88

Komediarooleistaan paremmin tunnettu Jennifer Aniston vakuuttaa väkevän draamaelokuvan pääroolissa Clairena, kroonisista kivuista kärsivänä naisena. Takautumat ja välähdyksinä ilmenevät muistot paljastavat onnettomuuden, joka on vienyt Clairelta niin perheen kuin mielenrauhan.

Vähäeleinen elokuva paljastaa salaisuuksiaan kitsaasti, mutta Aniston vangitsee elokuvan jokaisessa kohtauksessa. Anistonin roolityö on huomioitu näyttelijöiden killan SAG Awards -ehdokkuudella sekä Kultainen maapallo eli Golden Globe -palkintoehdokkuudella.

Arviot

Miten feeniks nousee tuhkasta

Ihminen hahmottaa maailmaansa niin sanottujen sisäisten mallien, skeemojen kautta. Aikaisemmat kokemukset, tapaamamme ihmiset sekä näkemämme elokuvat kaikki vaikuttavat tapaamme tarkkailla, olla, elää ja toimia maailmassa. Ei ole täysin vähäpätöistä, mitä elokuvia katsomme. Jos elokuva pystyy samaistamaan katsojan henkilöhahmojensa kokemukseen – minulle se on jo suurin saavutus, mitä elokuvataiteella voi saavuttaa. Tarina keskittyy kuvaamaan Claire Bennettiä […]

Arvosteltu: 25.08.2017

Kommentit & Pisteytykset

immortale
lällälää79
QT
Linkous
Chinook
Sinipiika
Stranger
Karvainen Setämies
Etana
Antsa82
Jautsi
Beer Master
Paprica
JustinHenryFan
parhanaama
Anzalone
ratisti
Juuna5
Vilperi
Herman Tottooro
Nico
metalhead90
eskoaarne
Rutanen

Lisää luettavaa