Hotel Artemis (2018)

Räiskyvässä toimintatrillerissä mellakat raivoavat tulevaisuuden Los Angelesissa. Alamaailmaa palvelee kaupungissa huippusalainen, vain jäsenyyden lunastaneille rikollisille tarkoitettu sairaala. Laitosta johtaa Hoitajana tunnettu nainen (kaksinkertainen Oscar-voittaja Jodie Foster), jolle paatuneimmatkaan kovanaamat eivät uskalla ryppyillä.
- Ensi-ilta: 27.07.2018
- Drew Pearce
- Drew Pearce
- Charlie Day, Dave Bautista, Jeff Goldblum, Jenny Slate, Jodie Foster, Sofia Boutella, Sterling K. Brown, Zachary Quinto
- Iso-Britannia
- englanti
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

MrTigerStone

Pelimies
Ja tämmöistä menoa on odotettavissa 8 vuoden kuluttua? Toivottavasti ei, mutta muuten ihan viihdyttävää yhden locaation äks&o... Lue loput

Beer Master
MrTigerStone
16.06.20 klo 19:35
Itse pidin tätä hyvin viihdyttävänä ja mielenkiintoisena toimintatrillerinä. Ei tämä mikään maailmaa muuttava teos ollut, mutta tykkäsin tästä silti. Jodie Foster teki jälleen hienon roolisuorituksen ja näyttelijäkaarti elokuvassa on melko nimikäs.
Joihinkin hahmoihin olisi voinut syventyä hieman paremmin, sillä joidenkin elokuvan hahmojen menneisyys jäi täysin pimentoon. Oli mukava nähdä komedianäyttelijä Charlie Day oli mukava nähdä hieman erilaisessa elokuvassa, vaikka hänen roolinsa hieman komediallinen olikin. Toimintaakin oli melko paljon ja se oli paikoittain näyttävääkin. Ihan viivdyttävä toimintaleffa tämä oli. Hyvää viihdettä!
Pelimies
22.04.20 klo 17:41
Ja tämmöistä menoa on odotettavissa 8 vuoden kuluttua?
Toivottavasti ei, mutta muuten ihan viihdyttävää yhden locaation äksönmättöä ja punaisen valaistuksen käytöstä kuvallisena tehokeinona ja Cliff Martinezin soundtrackistä krediittiä.
⭐️⭐️⭐️
Beer Master
19.04.20 klo 16:08
Idea rikollisten sairaalasta tulevaisuuden dystopiassa oli hyvä, mutta osaan leffan hahmoista ja teemoista ei syvennytä tarpeeksi, varsinkin Jeff Goldblumin hahmoon joka "omistaa koko kaupungin". Budjettiin nähden leffa oli visuaalisesti aika hyvin tehty ja näyttelijät sopivia rooleihinsa.
Uytp7
Tähtääjä
13.10.19 klo 20:28
Kymmeniä kertoja toistellut John Wick vertailut hoitaakseni heti pois alta on Hotel Artemiksella jotain omaakin sanottavaa. Harmi, ettei veden yksityistämistä enempää oikein mihinkään pureuduta noin niinkuin yhteiskunnallisessa mielessä. Kaupungin kaaos pikemminkin toimii elementtinä kuljettaa juonta parissa kohtaa hillitysti eteenpäin, kapina kun lähenee roistojen sairaalaa tunti tunnilta. Jodie Fosterin näkeminen pitkästä aikaa missä tahansa elokuvassa ilahdutti suuresti, miksi hän juuri tähän lähti mukaan ihmetyttää, joskin ammattilaisen tavoin hän saa köpöisesti kirjoitetusta hahmostaan enemmän tunnetta irti kuin twittersoturi lihansyöjää vastaan taistoon käydessään.
Muun castin roolitus ei kenties rikkonut ennakko-odotuksia, Bautista vastaa kahta jääkaappipakastinta, Boutellan kaunistus murhaa väkeä ja Dayn kammottavasti esittämä (huonolla tavalla kammottavasti) jannu tekisi mieli hirttää ensimmäisenä. Toimintaa oli odotuksiani vähemmän eikä sekään erityisen mehewää, ainoastaan Boutellan mimmi sai arvoisensa tilaisuuden tehdä jauhelihamössöä. Hukattu mahdollisuus siististä ideasta, paljon enemmän oltaisiin voitu yksityiskohtiin panostaa eikä mennä noin perinteisillä ratkaisuilla. Katsomisen arvoinen joka tapauksessa, huonoksi Hotel Artemista ei millään muotoa voi signaloida.
dbgirl
11.06.19 klo 15:27
Leffassa on kivan hikinen ja synkkä tunnelma, maailmaa hotellin ulkopuolella ei oikein näytetä, mutta sen kaoottisuuden ja kapinamielialan tuntee. Ajatus hotellista joka on turvapaikka/sairaala kaikenlaisille rikollisille (ja jossa ei saa tappaa toisia asiakkaita) on kiehtova.
Valitettavasti leffa hieman ontuu dialogissa ja tarinankuljetuksessa. Juuri kun luulee leffan todella alkavan, se loppuu. En tiedä miten sen olisi pitänyt jatkua mutta ei ole minun murheeni. Ärsyttää kun hyvä leffa jää kesken. Jodie Foster näytteli ihan hyvin, mutta hänen menneisyytensä ja nykyisyytensä yhdistäminen ei jotenkin toiminut. Sofia Boutella oli kuuma, olisin seurannut hahmoaan mieluusti enemmänkin.
Edellinen sivu | 1 2 | Seuraava sivu