So you can suck my dick if you don´t like my shit.

23.7.2003 15:34

Arvioitu elokuva

Näyttelijät: , , ,
Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:The Up In Smoke Tour
Valmistusvuosi:2000
Pituus:120 min

Up In Smoke Tour on rapkiertueiden kiertue, jossa esiintyy rappareiden parhaimmisto: Eminem, Dr.Dre, Snoop Dogg & Ice Cube. Kyllä muitakin esiintyjä siinä esiintyy, kuten D12, Xzibit & Nate Dogg, mutta he eivät ole tärkeitä vaan pääesiintyjät. Kiertue on siirretty kaksituntiseksi DVD:ksi, jota on loistokatseltavaa, jossa tykkää rap-musiikista (ja siitähän minä pidän).

Kiertueen aloittaa Ice Cube hienolla kappaleellaan Hello. I started this gangsta shit and this is the mothafuckin thanks I get. Ice Cuben lavashow on hienoa katseltavaa, mutta sitä kestää vain neljän kappaleen verran. Cuben loput kappaleet ovat You Can Do It, Nigga You Love To Hate & We Be Clubbin.

Sitten tulee Up in smoke tourin paras rappari, Eminem, joka aloittaa Kill You -kappalellaan ja jatkaa Dead Wrongilla ja Under The Influence -kappaleilla. So you can suck my dick if you don´t like my shit. Ja vielä mukaan ehtii Marshall Mathers -kappale ennen kuin Eminem laittaa vankilahaalarit päälleen ja tulee laulamaan Criminal -kappaleen. Kuudes ja viimeinen kappale on tylsähkö The Real Slim Shady.
Hauskimpia osuuksia on kun Eminem tuo lavalle The Insane Clown Pussys -nuken ja tekee, no mitäs luulisit.

Viimeisempänä muttei vähäisempänä on Dr.Dren ja Snoop Doggin yhteisesiintyminen, jotka tulevat ulos viinakaupasta ammuskelujen jälkeen.
Dren ja Doggin kappalelista:
Next Episode, What´s My Name, Ain´t Nuthin´But A G Thang, Bitch Please, What´s The Difference, Forgot About Dre, California Love, 2 Of Amerikaz Most Wanted, Fuck You, Let Me Ride ja Still D.R.E.
Kaikki kappaleet ovat toinen toisistaan parempia, joita jaksaa kuunnella yhä uudelleen. Up In Smoke Tour on niin esiintyjien kuin kappaleiden juhlaa.

Every motherfucker put your mothafuckin hands up in the mothafuckin air and listen Eminem, Dr.Dre, Snoop Dogg & Ice Cube. If you don´t, fuck you mothafuckin asshole.

Arvosteltu: 23.07.2003

Lisää luettavaa