Pohjaannoteeraus ja suorastaan raiskaus alkuperäisiin Child’s Play -elokuviin verrattuina.

4.3.2007 18:32

Arvioitu elokuva

Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:Seed of Chucky
Valmistusvuosi:2004
Pituus:87 min

Chucky on suurin idolini. Ihan totta. Mutta tätä elokuvaa minun on pakko kritisoida ja rankasti!

Alussa esittelemme jo Bride of Chuckyn lopussa syntyneen Glen-pojan, joka on menettänyt vanhempansa eikä ole täysin löytänyt ja sisäistänyt omaa identiteettiään. Hän kuitenkin, yllätys yllätys, löytää vanhempiensa ”ruumiit” ja saa heidät jälleen kerran herätettyä. Chucky ja Tiffany näemmä ovat kuolinvuosinaan sopineet Bride of Chuckyn lopussa syntyneet kaunat, sillä niistä ei mainita ollenkaan elokuvan aikana ja jo herätyksen jälkeen he ovat kuin vastarakastuneet.

Ikään kuin emme olisi saaneet jo muutenkin kärsiä Jennifer Tillysta ja tämän piipittävästä äänestä, tässä elokuvassa hänellä on kaksoisrooli. Hän ei vain näyttele Tiffanya vaan myös itseään kaikkien suureksi järkytykseksi.

Seed of Chuckya en todellakaan laske enää Chucky-elokuvien joukkoon. Jopa Bride of Chuckya pystyi kutsumaan kauhuelokuvaksi. Tämä on erittäin sairasta mustaa huumoria, jota ei voi suositella edes South Parkin ystäville. Tämä elokuva olisi täyden yhden pisteen arvoinen, mutta koska tässä elokuvassa saa kuitenkin parissa kohtaa kuulla Chuckya tähdittävän Brad Dourifin loistavan Chucky naurun, niin siitä irtoaa puoli pistettä. Tuota naurua voisin kuunnella playbackina tuntikausia. Aivan loistavaa!

Kauheaa! Kauheaa! Kauheaa! Iki-ihana tappajanukke Chucky sai kuin saikin viidennen osansa, joka valitettavasti on täysi pohjaannoteeraus ja suorastaan raiskaus alkuperäisiin Child’s Play -elokuviin verrattuina.

Pakko mainita, kuudes Chucky elokuva todellakin tulee! Se mainitaan jo Seed of Chuckyn extroissa. Käsikirjoittaja Don Mancini valmistelee parhaillaankin käsikirjoitusta. Toivon mukaan tämä kuudes osa palaa takaisin alkuperäisten Child’s Playn kauhun tasolle jättäen typerät Bridet ja Seedit jo taakseen. Että sitä odotellessa…

Uskokaa minua, jättäkää tämä väliin! Katsokaa mieluiten vaikka Child’s Play 2. Sen voisi laskea mestariteokseksi tähän verrattuna.

nimimerkki: Pompula

Arvosteltu: 04.03.2007

Lisää luettavaa