Netflixille tulossa viestejä haudan takaa

Jos Stephen Kingin kirjoituksissa oli vetovoimaa jo vuosikymmeniä sitten, se ei näytä laimenneen. 1970-luvulta asti romaaneja ja lyhempiä tekstejä tehtaillut King kiinnostaa myös suoratoistojätti Netflixiä. Se on sopinut tekevänsä leffan kirjailijan laatimasta tarinasta nimeltä Mr. Harrigan's Phone.

Tänä vuonna julkaistussa ja vielä suomentamattomassa If It Bleeds -kokoelmassa julkaistu tarina kertoo äveriäästä vanhuksesta ja teinipojasta. Poika hankkii vanhukselle kiitokseksi hyvästä teosta älypuhelimen, mutta mies ei ole aluksi halukas ottamaan sitä vastaan. Lopulta hän tulee kuitenkin haudatuksi sen kanssa. Edesmennyttä ystäväänsä kaipaava nuorukainen jättää tämän vastaajaan viestin - ja saakin yllättäen vastauksen haudan takaa.

Vastaviime kuussa King kehui Twitter-tilillään Netflixin valikoimiin kuuluvaa Reckoning-jännityssarjaa. Kingin omasta tuotannosta suoratoistojätti tarjoaa tällä hetkellä esim. Suomessa leffoja Se: Toinen luku ja Vihreä maili, joten lisä tuskin olisi pahitteeksi. Uuden elokuvan tuottajiin lukeutuu myös kauhuleffoistaan (esim. Get Out) tunnetun Blumhouse-yhtiön Jason Blum. Leffan käsikirjoittaa ja ohjaa John Lee Hancock, jonka aiempiin teoksiin kuuluu mm. pikaruokaketju McDonald'sin perustaja Ray Krocista kertonut The Founder.


Lähteet: THR, We Got This Covered

Kuva: Scribner

R: Isoviita 11.07.2020 klo 23:06

Uusimmat uutiset