Halloween-elokuvasarja jatkuu, mutta odotettua myöhemmin

Pari vuotta sitten julkaistu Halloween palautti monien uskon vuosikausia kehnompaa kauhuviihdettä tarjonneeseen franchiseen. 1970-luvun Halloween on tietenkin monille leffasarjan faneille edelleen "se ykkönen", mutta David Grodon Leen ohjaama uudempi Halloween toi jatkumoon piristystä. Positiivinen vastaanotto takasi myös sen, että elokuvasarjalle luvattiin edelleen jatkoa.

Franchisen isähahmo, ohjaaja, käsikirjoittaja ja säveltäjä John Carpenter on lupautunut mukaan myös tulevan Halloween Kills -elokuvan tiimiin. Kauhusarjan aloitusosasta asti Laurie Strodea näytellyt Jamie Lee Curtis jatkaa tutussa roolissaan niin ikään. Leffan piti putkahtaa markkinoille jo ensi vuonna, mutta nyt suunnitelmiin on tullut muutos.

Universal Pictures on tiedottanut julkaisevansa Halloween Killsin lokakuussa 2021. Tämä lisää leffan odotusta noin vuodella alkuperäiseen aikatauluun verrattuna. Sitä seuraava osa, Halloween Ends, olisi puolestaan luvassa lokakuussa 2022. Vaikka jatkoa pitääkin odotella pitkään, Halloween Kills etenee tapahtumissa ennakkotietojen mukaan suoraan siitä, mihin vuoden 2018 leffa hahmonsa jätti.


Lähde: Indiewire

Kuva: Universal/ Halloween, 2018

R. Isoviita 08.07.2020 klo 21:27

Uusimmat uutiset