Leonardo DiCaprio suuntaa viidakkoon

24.6.2020 23:28

Näyttelijä Leonardo DiCaprio tekee yhteistyössä Netflixin kanssa uutta elokuvaa. Sen pohjana on dokumentti, jonka yhtenä tuottajana DiCaprio oli muutama vuosi sitten. Samainen dokumentti, Virunga, on edelleen saatavilla Netflixissä myös Suomesta käsin.

Kuten dokumentti, myös tekeillä oleva elokuva kertovat afrikkalaisesta kansallispuistosta, missä on villien vuorigorillojen viimeinen luonnollinen koti. Paikan eläin- ja kasvikunta on kuitenkin ollut uhattuna useaan otteeseen, kun kapinallisjoukot, öljyala ja salametsästäjät ovat rikkoneet sen rauhaa. Uuden elokuvan käsikirjoituksesta vastaa myös ohjaajana tunnettu Barry Jenkins (Moonlight).

DiCaprio on elokuvaprojektissa mukana toistaiseksi vain tuottajan nimekkeellä. Gorillojen pelastamisen ympärille kietoutuvan leffan näyttelijöistä ei ole vielä tietoa, mutta se saattaisi tarjota toisen Oscarin arvoisen sankariroolin DiCapriolle. Hänellä on entuudestaan vasta yksi näitä himoittuja patsaita rankoissa luonnonoloissa kuvatusta The Revenantista.

 

Lähteet: Deadline, Comingsoon.net

Kuva: AMPAS/Kyusung Gong

Lisää luettavaa