Leonardo DiCaprio suuntaa viidakkoon

Näyttelijä Leonardo DiCaprio tekee yhteistyössä Netflixin kanssa uutta elokuvaa. Sen pohjana on dokumentti, jonka yhtenä tuottajana DiCaprio oli muutama vuosi sitten. Samainen dokumentti, Virunga, on edelleen saatavilla Netflixissä myös Suomesta käsin.

Kuten dokumentti, myös tekeillä oleva elokuva kertovat afrikkalaisesta kansallispuistosta, missä on villien vuorigorillojen viimeinen luonnollinen koti. Paikan eläin- ja kasvikunta on kuitenkin ollut uhattuna useaan otteeseen, kun kapinallisjoukot, öljyala ja salametsästäjät ovat rikkoneet sen rauhaa. Uuden elokuvan käsikirjoituksesta vastaa myös ohjaajana tunnettu Barry Jenkins (Moonlight).

DiCaprio on elokuvaprojektissa mukana toistaiseksi vain tuottajan nimekkeellä. Gorillojen pelastamisen ympärille kietoutuvan leffan näyttelijöistä ei ole vielä tietoa, mutta se saattaisi tarjota toisen Oscarin arvoisen sankariroolin DiCapriolle. Hänellä on entuudestaan vasta yksi näitä himoittuja patsaita rankoissa luonnonoloissa kuvatusta The Revenantista.


Lähteet: Deadline, Comingsoon.net

Kuva: AMPAS/Kyusung Gong

R. Isoviita 24.06.2020 klo 23:28

Uusimmat uutiset

Näyttelijälegendan rasististen puheiden takia vaaditaan isoja muutoksia

John Waynen sanomisia pureksitaan yhä.

R. Isoviita

Ohjaaja Joss Whedonille syytteitä kelvottomasta käytöksestä

Kuoppaisen tien kokenut Justice League jälleen osana kohua.

R. Isoviita

Jurassic Park pomppasi yllättäen listakärkeen jälleen

Elokuvateatterien listoilla lukuisia merkkileffoja.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...