Leffojen vaatesuunnittelijoilta omaperäinen ele virustaisteluun

Oscar-seremonioissa usein vähemmälle arvostukselle jääneen ammattiryhmän edustajat, vaatesuunnittelijat ja puvustajat, ovat alkaneet miettiä, miten erityisesti he voisivat ehkäistä koronaviruksen (COVID-19) leviämistä. Jokaista ihmistä on kehotettu pesemään käsiään hyvin vedellä ja saippualla eri tilanteissa ja välttämään läheistä kontaktia yli 70-vuotiaiden ja muuten virukselle alttiimpien henkilöiden kanssa. Hollywoodin vaatesuunnittelijat haluavat kuitenkin tehdä myös tätä enemmän.

Samalla kun moni TV- sekä elokuvatuotanto on seisahtunut karanteenien vuoksi, epidemian laantumisen odottaminen voi tehdä ajan pitkäksi. Pukusuunnittelijoiden killan johto onkin ilmaissut toiveensa päästä auttamaan terveydenhuoltosektoria omalla työpanoksellaan. Terveydenhuollossa on pulaa hengityssuojaimista, joten kilta on ehdottanut, että sen jäsenistö voisi ommella suojaimia hoitajille ja lääkäreille - hyvää työhygieniaa unohtamatta.

Puvuntekijöiden lisäksi tempaukseen on houkuteltu mukaan myös elokuvaleikkaajien killan jäseniä. Ompelu-urakka on tarkoitus toteuttaa hyväntekeväisyysmielessä.


Lähde: THR

Kuva: U.S. Army photograph

R. Isoviita 22.03.2020 klo 22:46

Uusimmat uutiset

Marvel-ohjaaja valaa uskoa faneihin viivästysten keskellä

Useat elokuvat ovat saaneet uuden ensi-iltapäivän pandemian takia.

R. Isoviita

Odotitko Indiana Jonesin paluuta tai The New Mutantsia? Disney päivitti julkaisukalenteriaan

Hattu pysyy telineessä, mutantit kätköissään.

R. Isoviita

Amerikkalaisstudio tarjoaa leffafriikeille erityisnäytöksiä verkossa

Focus Features aloittaa maanantaispesiaalit.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...