Frozen II -leffaa striimataan ähkyyn asti

21.3.2020 19:25

Kukapa nyt ei pitäisi Disneyn animaatioista? Lumikuningatarmukaelma Frozenin viime vuonna ilmestynyt jatko-osa keräsi lippukassoilta maailmanlaajuisesti huikeat 1,4 miljardia dollaria. Samalla Elsan, Annan ja muiden Arendelin asukkien toinen seikkailu tuli tehneeksi jopa paremman tilin kuin leffasarjan ykkösosa. Pandemian takia viikko sitten poikkeuksellisen aikaisin Disney+-palvelussa julkaistu Frozen II alkaa kuitenkin jo käydä joidenkin hermoille.

Suomessa Disney+ ei vielä näy, mutta Frozen II -striimauksen takia se voi olla jopa helpotus osalle vanhemmista. Virusepidemian takia kotona etätöissä toimivat yhdysvaltalaisvanhemmat ovat vuodattaneet sosiaalisessa mediassa tuskaansa, sillä perheen pienimmät eivät ole saada tarpeekseen Frozen II:sta. Kotirintamien raporttien mukaan suosikkileffaa pyöräytetään katsottavaksi päivittäin jopa viisikin kertaa.

Aivan kaikki vanhemmat eivät silti ole lopen kyllästyneitä Frozen II:een vielä. Erään aikuiskommentoijan mukaan leffa oikeastaan paranee kerta kerralta.

 

Lähteet: CinemaBlend, Box Office Mojo

Kuva: Disney/Frozen II, 2019

 

Lisää luettavaa