Yksin kotona -versioinnissa sittenkin mukana myös vanha tuttu Kevin?

Ysärihitti Yksin kotona on saamassa uuden käsittelyn. Alkuperäisen elokuvan ja sen jatko-osien fanit eivät ole ottaneet tätä tietoa pelkästään innostuneesti vastaan. Jotkut ovat ihmetelleet, miten pieni Kevin voisi nykymaailmassa unohtua kotiin eristyksiin, jotkut muut taas olleet pahoillaan siitä, ettei elokuvan näyttelijälistassa ole mainittu alkuperäistä Keviniä, Macaulay Culkinia.

Elokuvan oikeudet nykyään omistava Disney ei ole kuuro fanien äänelle. Näin antaa ymmärtää We Got This Covered -sivusto, jonka tietolähteen mukaan Disney pyrkii saamaan Macaulay Culkinin mukaan uuteen elokuvaan. Culkinin kanta asiaan saattaa hyvinkin olla myönteinen, sillä hän julkaisi sosiaalisessa mediassa jo viime vuonna, pian tiedon uudesta leffasta tultua ilmi, humoristisen kuvan itsestään aikuisena Kevininä ja maanitteli Disneytä olemaan yhteyksissä.

Uudessa Yksin kotona -elokuvassa keskeisin hahmo on toki jälleen pikkupoika, joka päätyy terrorisoimaan häntä uhkaavia rikollisia. Pojan nimeksi on kuitenkin ilmoitettu Kevinin sijasta Max, ja häntä näyttelee Archie Yates (Jojo Rabbit). Rikolliskaksikon osien on uumoiltu lankeavan Ellie Kemperille ja Rob Delaneylle.

Mikäli Culkin solmii sopimuksen Disneyn kanssa, hänet nähtäisiin leffassa mahdollisesti aikuisena Kevininä, joka nyt johtaa omaa turvallisuusyritystään. Leffan julkaisupäivämäärä on vielä avoin.


Lähteet: We Got This Covered, NyPost, Independent

Kuva: 20th Century (Fox)/Yksin kotona, 1990

R. Isoviita 04.02.2020 klo 12:30

Uusimmat uutiset

Lukuisten fanien unelmavävy muuttuu ihmissudeksi

Universal-klassikon uudella versiolla tähtikiinnitys.

R. Isoviita

Jason Bourne -aiheinen sarja päättyi – mitä seuraavaksi?

Leffasarjan tuottaja vihjailee tulevasta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...