The Walking Dead -tekijän uutuus suoraan elokuvaksi

Vuodesta 2010 jatkuneen The Walking Dead -sarjan taustalla oleva samanniminen sarjakuva sai päätöksensä yllättäen viime kesänä. Sarjakuvan luoja, Robert Kirkman, joka on ollut tiiviisti mukana myös sen pohjalta versioitujen TV-sarjojen tekemisessä, on sittemmin kehitellyt toista sarjakuvaa.

Kyseessä on kertomus nimeltä Stealth, jonka sankari ei taistele eläviä kuolleita vastaan, vaan kamppailee Batmanin tavoin kotikaupunkinsa rikollisia vastaan. Tämä oikeudenpuolustaja menee toimistaan kuitenkin yllättäen liian pitkälle, mikä johtuu hänen sairaudestaan: Stealthin sankari nimittäin on jo vanhus ja hänen muistinsa murenee vähitellen Altzheimerin takia.

Kirkmanin uutuussarjakuva tulee kotimaassaan Yhdysvalloissa julki vasta ensi keväänä, mutta jo nyt siitä on tehty elokuvaussopimus. Stealth-leffan ohjaajaksi on valikoitunut Lee Daniels, jonka aiempiin ohjauksiin kuuluu mm. The Butler -draama. Rainan käsikirjoitusta työstävät myös Iron Manin ja Ihmisen poikien kirjoittajina toimineet Mark Fergus ja Hawk Ostby.


Lähteet: Deadline, Comingsoon.net

Kuva: Image/Stealth

R. Isoviita 19.12.2019 klo 13:07

Uusimmat uutiset

Parempi kuin Julia Roberts? Pulmuset-tähti uuteen pääosaan

Tosielämän taistelija Erin Brockovichin tarina inspiroi.

R. Isoviita

Odotetussa Matrix 4:ssä ei nähtäne tuttua agenttihahmoa

Näyttelijä vahvisti poisjääntinsä.

R. Isoviita

Et taatusti huomannut tätä cameota Star Wars: The Rise of Skywalkerissa

Tähti pysytteli vaihteeksi vaiti.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...