Taru sormusten herrasta -sarjan uusin näyttelijävalinta on lähes näköispainos

Amazonin suoratoistopalvelulle tekeillä oleva Taru sormusten herrasta -sarja menetti hiljattain yhden näyttelijän. Sarjan tarkemmin nimeämättömään päärooliin mm. Deadline-julkaisun tietojen mukaan liitetty Will Poulter ei olekaan enää mukana tässä Tolkien-versioinnissa. Hänen tilalleen ei ole vielä löytynyt korvaajaa. Sarja on saanut silti sittemmin toisen näyttelijän riveihinsä, myös Peter Jacksonin elokuvista tutuksi hahmoksi.

Leffasarjassa Cate Blanchettin näyttelemänä monien mieliin jäänyt haltija Galadriel on mukana myös Amazonin TV-sarjassa nuorempana versiona. Osan on napannut mm. HBO:n His Dark Materials -fantasiasarjassa nähtävä Morfydd Clark. Kuten Varietyn sivuilla julkaistusta kuvasta voi nähdä, Clark on piirteiltään lähes Blanchettin Galadrielin näköispainos.

J.D. Paynen ja Patrick McKayn kirjoittama uusi Taru sormusten herrasta -sarja ei ole vielä edes ensimmäisen tuotantokautensa puolesta valmis, mutta jo nyt sille on tekeillä myös toinen kausi. Päätös toisen tuotantokauden osalta kasvatti sarjan massiivisuutta siinä määrin, että sen aikataulut venyivät epäsopiviksi Will Poulterille. Toistaiseksi sarjan näyttelijälistalla ovat kuitenkin nyt Clarkin lisäksi ainakin Joseph Mawle (Game of Thrones), Ema Horvath (The Gallows Act II) ja Markella Kavenagh (Romper Stomper).


Lähteet: Variety, Deadline

Kuva: Warner Bros./Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit, 2001

R. Isoviita 18.12.2019 klo 13:23

Uusimmat uutiset

Parempi kuin Julia Roberts? Pulmuset-tähti uuteen pääosaan

Tosielämän taistelija Erin Brockovichin tarina inspiroi.

R. Isoviita

Odotetussa Matrix 4:ssä ei nähtäne tuttua agenttihahmoa

Näyttelijä vahvisti poisjääntinsä.

R. Isoviita

Et taatusti huomannut tätä cameota Star Wars: The Rise of Skywalkerissa

Tähti pysytteli vaihteeksi vaiti.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...