Parjatun Justice Leaguen julkaisematon Snyder Cut -versio jälleen pinnalla

Tähän mennessä on kulunut kaksi vuotta siitä, kun ohjaaja Zack Snyderin aloittama, mutta hänen kollegansa Joss Whedonin viimeistelemä Justice League tuli ensi-iltaan. Batmanin, Wonder Womanin, Teräsmiehen ja kumppaneiden yhteisseikkailu oli monille pettymys. Elokuvan vikoina on nähty mm. Joss Whedonin johdolla tehdyt lisäkuvaukset.

Whedonin lisäkuvauksia on ollut helppo syyttää, sillä ne näkyvät elokuvassa paikoin räikeästi. Esim. näyttelijä Henry Cavillin Mission: Impossible -elokuvaa varten kuvausten välillä kasvattamat viikset oli kilpailevan studion vaatimuksesta poistettava digitaalisesti, eikä Cavillin naamavärkki tämän toimenpiteen jälkeen näyttänyt Justice Leaguessa Cavillin kasvoilta.

Snyder on viime aikoina tiputellut julkisuuteen sosiaalisen median kautta kuvia omasta Justice League -versiostaan (mm. tämä). Nk. Snyder Cut on mm. ohjaaja ja sarjakuvafani Kevin Smithin mukaan todella olemassa, vaikka osa yleisöstä on suhtautunut asiaan skeptisesti. Aquamanin roolissa nähtävä Jason Momoa on kuitenkin maininnut nähneensä kyseisen leffan.

Snyderin julkaisemien kuvien yhteydessä sekä Wonder Womania esittävä Gal Gadot että Batmanin-viittaa aiemmin kantanut Ben Affleck ovat pyytäneet julkisesti, että Snyder Cut julkaistaisiin. Studio ei ole vielä kommentoinut asiaa, eli toistaiseksi Zack Snyderin leikkaama, mutta todennäköisesti yhä jälkituotannon puolesta viimeistelemätön leffa pysyy sen hyllyllä.


Lähteet: Deadline, Variety, CinemaBlend, Digital Spy

Kuva: Warner Bros./Justice League, 2017

R. Isoviita 18.11.2019 klo 12:00

Uusimmat uutiset

Neil Gaiman toiveikkaana Sandman-versioinnin tulevaisuudesta

Kirjailija arvelee tiettyjen muutosten olevan paikallaan.

R. Isoviita

Netflixille tulossa viestejä haudan takaa

Kauhukirjailija Kingin käsialaa.

R: Isoviita

Halloween-elokuvasarja jatkuu, mutta odotettua myöhemmin

John Carpenter jälleen mukana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...