Marvel-sankari Hawkeyen sarjasta uutta julki

Näyttelijä Jeremy Rennerin rumaksi äitynyt eroprosessi vaikuttaa miehen työelämään. Kun Marvelin Avengers-elokuvien sankarijoukosta esim. Scarlett Johanssonin näyttelemä Black Window on saamassa oman leffansa, Rennerin näyttelemän Hawkeyen sooloseikkailun on huhuttu joutuneen ongelmiin. Alkujaan myös Hawkeyen ympärille piti syntyä elokuva, mutta sittemmin ampujataiturille on puuhattu TV-sarjaa uuteen Disney+-palveluun.

Viime kuussa Hawkeye-sarjan arveltiin menettävän nimiosannäyttelijänsä juuri Rennerin sotkuisen yksityiselämän vuoksi. Vaikka moni seikka sarjan osalta onkin vielä vahvistamatta, nyt julkistettu konseptitaide antaa ymmärtää, ettei Hawkeyen taustatarinaa valottava tuotanto ole päätynyt hyllylle, eikä Renner ole saanut potkuja.

Sarjakuvien henkeen tyylitellyissä vermeissä esitellyt Rennerin näköinen Hawkeye ja hänen manttelinperijänsä Kate Bishop ovat nähtävissä Comic Book Castin koostamalla videolla. Näillä näkymin Hawkeye-sarja on siis valmistumassa huhuista huolimatta vuodelle 2021.


Lähteet: IGN, Den of Geek, Variety, CinemaBlend, Screenrant, Indiewire, Cosmic Book News, Digital Spy

Kuva: Marvel Studios/Disney/Avengers: Age of Ultron, 2015

R. Isoviita 13.11.2019 klo 15:12

Uusimmat uutiset

Neil Gaiman toiveikkaana Sandman-versioinnin tulevaisuudesta

Kirjailija arvelee tiettyjen muutosten olevan paikallaan.

R. Isoviita

Netflixille tulossa viestejä haudan takaa

Kauhukirjailija Kingin käsialaa.

R: Isoviita

Halloween-elokuvasarja jatkuu, mutta odotettua myöhemmin

John Carpenter jälleen mukana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...