Bohemian Rhapsodyn tuottajalta leffa toisesta legendaarisesta yhtyeestä

Runsaasti mainetta ja kunniaa Queen-leffa Bohemian Rhapsodyn myötä saanut tuottaja Graham King aikoo tehdä Paramount Pictures -studion kanssa uuden muusikkokuvauksen. Tällä kertaa aiheena on rockin sijasta diskon ikoni Bee Gees.

Vuonna 1958 perustettu kolmen veljeksen Bee Gees muistetaan harmonisesta esiintymisestään ja falsetto-laulannasta. Barry, Robin ja Maurice Gibbin yhtye eli huippukauttaan 1970-luvun lopulla, jolloin sitä kuultiin John Travoltan tähdittämän Lauantai-illan huumaa -elokuvan musiikkiraidalla. Satojamiljoonia levyjä ympäri maailmaa myyneen yhtyeen tarinaan liittyy myös surua, sillä Maurice menehtyi yllättäen vuonna 2003 ja Robin taisteltuaan syöpää vastaan vuonna 2012.

Graham King ja Paramount hankkivat veljesten tarinan oikeudet haltuunsa Gibbien perikunnalta, mutta elokuvan käsikirjoittajasta tai käsikirjoittajista ei ole vielä kerrottu julkisuuteen. Paramount, jonka aiempiin hitteihin kuuluu myös Elton John -elämäkertaleffa Rocketman, ei todennäköisesti kuitenkaan sysää Bee Gees -tarinaa osaamattomien noviisien käsiin.


Lähteet: Deadline, EW, Comingsoon

Kuva: NBC

R. Isoviita 31.10.2019 klo 23:07

Uusimmat uutiset