Tommy Lee Jones luimistelee seuraavaksi salaliittoteoreetikkona

Kuuluissa meemeissäkin ilmehtinyt veteraaninäyttelijä Tommy Lee Jones on napannut uuden trilleriroolin. Leffan nimi on Wander ja Jonesin lisäksi siihen on jo kiinnitetty useita muitakin tunnettuja näyttelijöitä.

Elokuvan synopsiksen mukaan se kertoo henkisesti epävakaasta yksityisetsivästä, joka päätyy tutkimaan Wanderin kaupungissa tapahtunutta hämärää kuolintapausta. Ykstityisetsivä, Bretnik nimeltään, näkee jutussa yhtäläisyyttä oman tyttärensä kuolemaan. Jonesin roolihahmo, salaliittoteoreetikko Cleats, on Bretnikin apuna rikosvyyhdin selvittämisessä.

Elokuvan päärooli on Aaron Eckhartin (Yön ritari). Hänen ja Jonesin lisäksi Wanderissa näyttelevät mm. Heather Graham (Boogie Nights), Viikingit-sarjan Lagerthana tunnetuksi tullut Katheryn Winnick ja Roswell-tieteissarjasta muistettava Brendan Fehr. Elokuvan, jonka ohjaa paremmin näyttelijänä itsekin tunnettu April Mullen, kuvaukset suoritetaan lähiaikoina Yhdysvaltojen New Mexicon osavaltiossa ja valmiina leffan pitäisi olla vuonna 2020.

Jos Jonesin haluaa nähdä valkokankaalla jo aiemmin, tämä onnistuu syyskuun loppupuolella ensi-iltaan tulevan mysteeriseikkailu Ad Astran avulla.


Lähteet: Deadline, Metro

Kuva: Scanbox Finland/Mafiaperhe, 2013

R. Isoviita 15.08.2019 klo 22:44

Uusimmat uutiset

Jason Bourne -aiheinen sarja päättyi – mitä seuraavaksi?

Leffasarjan tuottaja vihjailee tulevasta.

R. Isoviita

Christopher Nolanin ja James Cameronin henkilökohtainen leffamaku saattaa yllättää

Huippuohjaajat eivät suinkaan rentoudu vain huippuohjaajien tuotosten äärellä.

R. Isoviita

Justice League: Ohjaaja Snyderin versio julkaistaan sittenkin!

Hartaasti toivottu näkemys.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...