Uusi ”Näkymätön mies” on löydetty

Universal-elokuvastudioiden suunnitelmat luoda klassisten hirviöhahmojensa ympärille kokonainen uusi leffauniversumi eivät ole onnistuneet kaksisesti. Tästä huolimatta Universalilla on aikeita yhä tehdä uusia elokuvia monstereistaan.

Yksi tulevista rainoista on The Invisible Man. Aiemmin elokuvaan kiinnitettiin palkittu The Handmaid's Tale -tähti Elisabeth Moss. Mossin kiinnityksen julkaisu aiheutti sekaannusta, koska hänen uumoiltiin erheellisesti näyttelevän tarinan näkymätöntä päähenkilöä.

Nyttemmin on paljastunut, että aiemmin miehelle kuulunutta roolia esittää todella edelleen mies, ja hänen nimensä on Oliver Jackson-Cohen. Jackson-Cohen on syntyisin Lontoosta ja näytellyt muutamissa TV-sarjoissa, kuten Dracula-minisarjassa Jonathan Harkeria.

Suurelle maailmalle Jackson-Cohen on Mossia paljon tuntemattomampi. YouGov-sivuston mukaan Elisabeth Mossista oli kuullut 58% sen haastattelemista henkilöistä, kun taas Oliver Jackson-Cohenia ei ollut edes niiden satojen henkilöiden joukossa, joiden tunnettuutta oli testattu. Näyttelijän tuntemattomuus saattaa kuitenkin olla toimiva ratkaisu hahmon näkymättömyyttä tavoiteltaessa.


Lähteet: Deadline, YouGov

Kuva: Universal/ The Invisible Man, 1933

R. Isoviita 12.07.2019 klo 21:09

Uusimmat uutiset

Prinssille morsian 2 – tuoreita kuvia julki

Eddie Murphyn Akeemin lisäksi uusia hahmoja mukana.

R. Isoviita

Suuryhtiöiden kiista Spider-Manista: hyvät ja huonot puolet

Sony on tiedottanut neuvottelujen tilasta.

R. Isoviita

Matrix saa jatkoa, mutta miksi Laurence Fishburne ei ole ehkä mukana?

Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss uusivat roolinsa.

R. Isoviita

Arvaatko, kuka Downton Abbey -tähti harkitsi paluutaan pisimpään?

Elokuva jatkaa sarjan vaiheita syyskuussa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...