Uusi ”Näkymätön mies” on löydetty

Universal-elokuvastudioiden suunnitelmat luoda klassisten hirviöhahmojensa ympärille kokonainen uusi leffauniversumi eivät ole onnistuneet kaksisesti. Tästä huolimatta Universalilla on aikeita yhä tehdä uusia elokuvia monstereistaan.

Yksi tulevista rainoista on The Invisible Man. Aiemmin elokuvaan kiinnitettiin palkittu The Handmaid's Tale -tähti Elisabeth Moss. Mossin kiinnityksen julkaisu aiheutti sekaannusta, koska hänen uumoiltiin erheellisesti näyttelevän tarinan näkymätöntä päähenkilöä.

Nyttemmin on paljastunut, että aiemmin miehelle kuulunutta roolia esittää todella edelleen mies, ja hänen nimensä on Oliver Jackson-Cohen. Jackson-Cohen on syntyisin Lontoosta ja näytellyt muutamissa TV-sarjoissa, kuten Dracula-minisarjassa Jonathan Harkeria.

Suurelle maailmalle Jackson-Cohen on Mossia paljon tuntemattomampi. YouGov-sivuston mukaan Elisabeth Mossista oli kuullut 58% sen haastattelemista henkilöistä, kun taas Oliver Jackson-Cohenia ei ollut edes niiden satojen henkilöiden joukossa, joiden tunnettuutta oli testattu. Näyttelijän tuntemattomuus saattaa kuitenkin olla toimiva ratkaisu hahmon näkymättömyyttä tavoiteltaessa.


Lähteet: Deadline, YouGov

Kuva: Universal/ The Invisible Man, 1933

R. Isoviita 12.07.2019 klo 21:09

Uusimmat uutiset