Huhu: Deadpool ja Spider-Man yhteiseen leffaan?

Huuliveikko Deadpool ja ystävällinen Hämähäkkimies ovat kohdanneet toisensa useaan otteeseen sarjakuvalehtien sivuilla. Nyt huhutaan, että kaksikolle harkitaan yhteistä elokuvaseikkailua.

Vaikka Hämähäkkimiehen eli Spider-Manin alias Peter Parkerin leffaoikeudet ovat Sonylla, tämä ei ole estänyt esim. toisen Marvel-sarjakuvasankarin, Iron-Manin näyttäytymistä hänen rinnallaan valkokankaalla. Erityisen sopimuksen turvin tehty yhteistyö Marvel-sankareiden kesken saattaa jatkua tulevaisuudessa, kun Spider-Manin verrattain suosituille leffoille kehitellään jatkoa.

Deadpool, joka on Spider-Manin tavoin pärjännyt hyvin soololeffoissaan, siirtyi Disneyn ja 20th Century Foxin yhdistyttyä takaisin Disneyn omistamalle Marvelille. Vaikka Deadpool-näyttelijä Ryan Reynolds on ilmaissut halunsa jatkaa punapukuisena taistelijana, on epävarmaa, mitä uutta ja mielekästä hahmon kolmas sooloseikkailu voisi tuoda tullessaan. Spider-Man ja tätä myös heinäkuussa ensi-iltaan tulevassa Spider-Man: Far From Home -rainassa näyttelevä Tom Holland ovat samankaltaisessa tilanteessa.

MCU Cosmic -fanisivun esiin nostaman huhun mukaan jo vuonna 2017 vahvistettu Hollandin Spider-Man-trilogian päätösosa saattaa olla toinen mahdollisuus nähdä Deadpool jälleen isoilla kankailla. Kumpaankaan elokuvaan ei ole vielä valmista käsikirjoitusta, jos varsinaista synopsistakaan, joten yhteisseikkailun mahdollinen toteutuminen on vielä kaukana horisontissa.


Lähteet: Metro.co.uk, MCU Cosmic, Den of Geek

Kuva: Sony/Marvel/Disney

R. Isoviita 27.05.2019 klo 23:21

Uusimmat uutiset

Suuryhtiöiden kiista Spider-Manista: hyvät ja huonot puolet

Sony on tiedottanut neuvottelujen tilasta.

R. Isoviita

Matrix saa jatkoa, mutta miksi Laurence Fishburne ei ole ehkä mukana?

Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss uusivat roolinsa.

R. Isoviita

Arvaatko, kuka Downton Abbey -tähti harkitsi paluutaan pisimpään?

Elokuva jatkaa sarjan vaiheita syyskuussa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...