Huhu: Deadpool ja Spider-Man yhteiseen leffaan?

Huuliveikko Deadpool ja ystävällinen Hämähäkkimies ovat kohdanneet toisensa useaan otteeseen sarjakuvalehtien sivuilla. Nyt huhutaan, että kaksikolle harkitaan yhteistä elokuvaseikkailua.

Vaikka Hämähäkkimiehen eli Spider-Manin alias Peter Parkerin leffaoikeudet ovat Sonylla, tämä ei ole estänyt esim. toisen Marvel-sarjakuvasankarin, Iron-Manin näyttäytymistä hänen rinnallaan valkokankaalla. Erityisen sopimuksen turvin tehty yhteistyö Marvel-sankareiden kesken saattaa jatkua tulevaisuudessa, kun Spider-Manin verrattain suosituille leffoille kehitellään jatkoa.

Deadpool, joka on Spider-Manin tavoin pärjännyt hyvin soololeffoissaan, siirtyi Disneyn ja 20th Century Foxin yhdistyttyä takaisin Disneyn omistamalle Marvelille. Vaikka Deadpool-näyttelijä Ryan Reynolds on ilmaissut halunsa jatkaa punapukuisena taistelijana, on epävarmaa, mitä uutta ja mielekästä hahmon kolmas sooloseikkailu voisi tuoda tullessaan. Spider-Man ja tätä myös heinäkuussa ensi-iltaan tulevassa Spider-Man: Far From Home -rainassa näyttelevä Tom Holland ovat samankaltaisessa tilanteessa.

MCU Cosmic -fanisivun esiin nostaman huhun mukaan jo vuonna 2017 vahvistettu Hollandin Spider-Man-trilogian päätösosa saattaa olla toinen mahdollisuus nähdä Deadpool jälleen isoilla kankailla. Kumpaankaan elokuvaan ei ole vielä valmista käsikirjoitusta, jos varsinaista synopsistakaan, joten yhteisseikkailun mahdollinen toteutuminen on vielä kaukana horisontissa.


Lähteet: Metro.co.uk, MCU Cosmic, Den of Geek

Kuva: Sony/Marvel/Disney

R. Isoviita 27.05.2019 klo 23:21

Uusimmat uutiset

Ghostbusters 3: Lisää tuttuja kasvoja mukaan

Alkuperäisten Haamujengi-leffojen starat remmiin.

R. Isoviita

Amityvillen kauhutalosta uusi elokuva

Donnie Darko -tuottaja ohjaa.

R. Isoviita

Justin Bieber haastoi Tom Cruisen vapaaottelukehään

Lopputulos ei suuresti yllätä.

R. Isoviita

Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

Leonardo DiCaprion nimi liitettiin aiemmin samaan leffaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...