Teräsmiehen rooliin on haviteltu yllättäviäkin nimiä

Tuorein Teräsmies-näyttelijä Henry Cavill ei ehkä olekaan jättämässä roolia vielä. Krypton-planeetalta kotoisin olevan supersankarin viitan on huhuttu jääneen vaille kantajaa, kun Cavillin rinnalla Batmanina nähdyn Ben Affleckin on niin ikään huhuttu jättäneen oman roolinsa vapaaksi. Saman universumin hahmoihin lukeutuvan Aquamanin näyttelijä Jason Momoan mukaan Cavill kuitenkin on jatkossakin Teräsmies.

Vuosikymmenten saatossa Teriksen viittaa on ehtinyt kantaa jo moni, joten näyttelijän vaihto ei sinänsä olisi uutta tai outoa. Vuoden 1978 Teräsmies-filmatisoinnin tuottaja Ilya Salkind on paljastanut kuitenkin muutamia nimiä, joiden liittäminen Teräsmieheen voi jopa hämmentää. Hänen mukaansa DC Comics -sarjakuvayhtiö suostui aikoinaan antamaan hahmonsa elokuvateollisuuden käyttöön sillä ehdolla, että yhtiö hyväksyisi Teräsmiehen näyttelijän.

- Tein listan [näyttelijöistä]… ja se oli hulvattoman hauskaa, koska he olivat antaneet hyväksyntänsä sellaisista henkilöistä kuin [nyrkkeilijä] Cassius Clay, sitten he hyväksyivät Al Pacinon, Dustin Hoffmanin. He hyväksyivät heidät Teräsmiehen osaan, Salkind toteaa.

Miksi esim. Hoffman ei lopulta saanut tätä osaa, sitä Salkind ei paljasta. Hän kuitenkin myöntää, että Hoffmania pyydettiin myös pahis Lex Luthoriksi, mutta osa lankesi viimein Gene Hackmanille.


Lähteet: CinemaBlend, THR

Kuva: Warner Bros./Man of Steel, 2013

R. Isoviita 15.12.2018 klo 23:38

Uusimmat uutiset

Netflix paljasti The Irishmanin maailmanlaajuiset katseluluvut

Martin Scorsesen elokuva kiinnostaa, mutta...

R. Isoviita

Clint Eastwoodin uusin elokuva johti haasteeseen

Tuotantoyhtiötä syytetään.

R. Isoviita

Aladdin-näyttelijöiden erikoinen työtilanne puhuttaa

Nimiosaa elokuvassa näytellyt Mena Massoud valittelee työpulaa, sivuosassa nähty valkoihoinen näyttelijä saa oman sarjan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...