Se-ohjaaja tekee uutta leffaversiota klassikkokirjasta

2.11.2018 13:42

Kauhuelokuvistaan Se ja Mamá tuttu Andy Muschietti (kuvassa) vaihtaa lajityyppiä. Ohjaaja työstää parhaillaan Se-leffan jatko-osaa, mutta hänen suunnitelmansa on tehdä sen jälkeen muuta. Tällä erää on kyseessä klassikkofilmatisointi, josta on kiinnostunut myös Leonardo DiCaprio.

DiCaprio toimii yhtenä uuden elokuvan tuottajista. Muschiettin on tarkoitus kuvata uudelleen tieteiskirjailija H. G. Wellsin romaani Aikakone. Kyseisen teoksen edellinen kuulu versiointi on vuodelta 2002. Se menestyi kotimaassaan verraten kehnosti (elokuvan budjetti oli n. 80 milj. dollaria, mutta se keräsi Yhdysvaltain markkinoilta vain alle 57 milj. dollaria).

Muschiettin suunnitelmissa on tehdä Aikakoneen eli The Time Machinen uudesta versiosta tietenkin edellisiä parempi. Tarina keksijästä, joka luo aikakoneen ja päätyy tulevaisuuden vaaralliseen maailmaan, ei välttämättä nyt kuljekaan samoja polkuja Wellsin kirjan kanssa. Ennakkotietojen mukaan elokuvantekijä on kirjoittanut yhdessä sisarensa Barbaran kanssa pohjustusta käsikirjoitukselle, josta tulee enemmän heidän näköisensä.

Lähteet: We Got This Covered, Deadline, Box Office Mojo

Kuva: Mourad Asap

Lisää luettavaa