Se-ohjaaja tekee uutta leffaversiota klassikkokirjasta

Kauhuelokuvistaan Se ja Mamá tuttu Andy Muschietti (kuvassa) vaihtaa lajityyppiä. Ohjaaja työstää parhaillaan Se-leffan jatko-osaa, mutta hänen suunnitelmansa on tehdä sen jälkeen muuta. Tällä erää on kyseessä klassikkofilmatisointi, josta on kiinnostunut myös Leonardo DiCaprio.

DiCaprio toimii yhtenä uuden elokuvan tuottajista. Muschiettin on tarkoitus kuvata uudelleen tieteiskirjailija H. G. Wellsin romaani Aikakone. Kyseisen teoksen edellinen kuulu versiointi on vuodelta 2002. Se menestyi kotimaassaan verraten kehnosti (elokuvan budjetti oli n. 80 milj. dollaria, mutta se keräsi Yhdysvaltain markkinoilta vain alle 57 milj. dollaria).

Muschiettin suunnitelmissa on tehdä Aikakoneen eli The Time Machinen uudesta versiosta tietenkin edellisiä parempi. Tarina keksijästä, joka luo aikakoneen ja päätyy tulevaisuuden vaaralliseen maailmaan, ei välttämättä nyt kuljekaan samoja polkuja Wellsin kirjan kanssa. Ennakkotietojen mukaan elokuvantekijä on kirjoittanut yhdessä sisarensa Barbaran kanssa pohjustusta käsikirjoitukselle, josta tulee enemmän heidän näköisensä.


Lähteet: We Got This Covered, Deadline, Box Office Mojo

Kuva: Mourad Asap

R. Isoviita 02.11.2018 klo 13:42

Uusimmat uutiset

Roger Mooren ikoniseksi tekemän Pyhimyksen uusi versio sai ohjaajan

Leffa on ollut suunnitteilla jo vuosia.

R. Isoviita

Mitä on luvassa vakoojaleffojen ystäville?

Nolania unohtamatta.

R. Isoviita

Visuaalisten tehosteiden tekijät vetivät herneen nenään Oscar-gaalan vitsistä

Viime viikon palkintojuhla pahoitti mieliä.

R. Isoviita

Harrison Ford kertoi viimeisimmät Indiana Jones -kuulumiset

Leffan kuvaukset lähenevät.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...