The Walking Deadista tutut Norman Reedus ja Jeffrey Dean Morgan tähyilevät sarjakuvaleffojen suuntaan

2.9.2018 17:26

Eläviä kuolleita vastaan The Walking Deadissa taistelleet Norman Reedus ja Jeffrey Dean Morgan olisivat molemmat valmiita näyttelemään myös muissa sarjakuviin pohjautuvissa rooleissa. Jeffrey Dean Morgan kertoi kiinnostuksestaan jo vuosia sitten erästä tiettyä osaa kohtaan ensimmäisen kerran.

Vuoden 2009 Watchmen-leffassa Edward Blakena nähty Jeffrey Dean Morgan kertoo tuoreessa haastattelussa olevansa yhä kiinnostunut näyttelemään DC Comicsin avaruusolio-antisankari Loboa. Näyttelijä ei sulje pois myöskään Marvel-hahmoja, mutta Lobolla on erityinen paikka miehen sydämessä:

– Siinä on kova jätkä. Marvelista en tiedä, kaikki siellä ovat aika hyviä. Minusta tuntuu, että kaikki isoimmat hahmot toimivat.

Norman Reedus haikailee selkeämmin Marvel-roolin perään – hänet on myös nähty aiemmin Blade-sarjakuvahahmon nimikkoelokuvassa. Myös The Walking Deadissa ja omassa tositv-sarjassaan moottoripyöräilevä näyttelijä paljasti kaksikon yhteishaastattelussa suosikkirooleikseen pari nopeiden menopelien ystävää:

Aaveajaja [eli Ghost Rider] olisi hauska. [Tai Ihmenelosten eli Fantastic Fourin] Hopeasurffari.

Lähteet: Metro.co.uk, The Hashtag Show

Kuva: AMC

Lisää luettavaa