The Walking Deadista tutut Norman Reedus ja Jeffrey Dean Morgan tähyilevät sarjakuvaleffojen suuntaan

Eläviä kuolleita vastaan The Walking Deadissa taistelleet Norman Reedus ja Jeffrey Dean Morgan olisivat molemmat valmiita näyttelemään myös muissa sarjakuviin pohjautuvissa rooleissa. Jeffrey Dean Morgan kertoi kiinnostuksestaan jo vuosia sitten erästä tiettyä osaa kohtaan ensimmäisen kerran.

Vuoden 2009 Watchmen-leffassa Edward Blakena nähty Jeffrey Dean Morgan kertoo tuoreessa haastattelussa olevansa yhä kiinnostunut näyttelemään DC Comicsin avaruusolio-antisankari Loboa. Näyttelijä ei sulje pois myöskään Marvel-hahmoja, mutta Lobolla on erityinen paikka miehen sydämessä:

- Siinä on kova jätkä. Marvelista en tiedä, kaikki siellä ovat aika hyviä. Minusta tuntuu, että kaikki isoimmat hahmot toimivat.

Norman Reedus haikailee selkeämmin Marvel-roolin perään - hänet on myös nähty aiemmin Blade-sarjakuvahahmon nimikkoelokuvassa. Myös The Walking Deadissa ja omassa tositv-sarjassaan moottoripyöräilevä näyttelijä paljasti kaksikon yhteishaastattelussa suosikkirooleikseen pari nopeiden menopelien ystävää:

- Aaveajaja [eli Ghost Rider] olisi hauska. [Tai Ihmenelosten eli Fantastic Fourin] Hopeasurffari.


Lähteet: Metro.co.uk, The Hashtag Show

Kuva: AMC

R. Isoviita 02.09.2018 klo 17:26

Uusimmat uutiset

Jason Momoa jyrähti kollegansa kohtelusta

Muutoksien tuulia tulossa?

R. Isoviita

Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäyntiä lykättiin

Depp pyysi lykkäystä tähdittämänsä Ihmeotukset-jatko-osan takia.

R. Isoviita

Halle Berry rikkoi kylkiluunsa uuden leffansa kuvauksissa

Näyttelijä kokeilee siipiään ohjaajana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...