Russell Crowe Stephen King -filmatisointiin?

Gladiaattori-tähti Russell Crowe on viime vuosina näytellyt mm. Teräsmiehen isää ja Raamatun Nooaa eli Noahia. Ensi vuonna Crowe nähdään The Mummy -versioinnissa tohtori Jekyllinä. Mutta sen lisäksi Crowe on kiinnostunut uudesta Stephen King -filmatisoinnista.

Ohjaaja ja käsikirjoittaja Josh Boonen (Tähtiin kirjoitettu virhe) mukaan Crowe on mukana hänen uudessa elokuvassaan nimeltä Revival. Revival ammentaa Kingin romaanista, jossa eräs herra Jacobs keksii keinon parantaa ihmisiä vaivoistaan. Yrityksen ja erehdyksen kautta löytynyt keino ei kuitenkaan ole täysin hahmon hallinnassa, joten hyvä aikomus muuttuu painajaiseksi.

Boone on Stephen King -fani, mistä syystä hän pyrkii tekemään projektin eteen parhaansa, vaikka hänellä on työn alla myös uusi X-Men-elokuva The New Mutants. Ohjaaja sai kertomansa mukaan Kingiltä henkilökohtaisesti luvan kääntää kirjailijan luoman tarinan elokuvaksi. Crowen lisäksi Samuel L. Jacksonin nimi on esiintynyt Revivalin ohessa, mutta kummankaan hahmojen nimiä ei ole vielä kerrottu julkisuuteen.


Lähteet: We Got This Covered, ScreenRant

Kuva: Danrok

R. Isoviita 19.12.2016 klo 14:26

Uusimmat uutiset