Cruise maailman vanhimmasta miehestä kertovaan elokuvaan

Vaikka Tom Cruisen uusin leffa, Jack Racher: Paluu päämajaan, ei olekaan pystynyt porskuttamaan katsojatilastojen ykköseksi, tähti ei hiljennä tahtiaan. Hän aikoo tulevaisuudessa tehdä yhteistyötä kehutun Kon-Tiki-draaman ohjaaja Joachim Rønningin kanssa. Rønningin suunnitelmissa on luotsata - ei tällä erää laivatarinaa - vaan leffaa nimeltä Methuselah.

Metusalah tai Metuselah, hieman käännöksestä riippuen, on Raamatun henkilöistä se, jota on tituleerattu myös maailman vanhimmaksi mieheksi. Nooan isoisä Metusalah eli Raamatun mukaan yli 960 vuotta. Luvassa lienee suuri historiaspektaakkeli, sillä Rønning on hakenut tuntumaa historiasta ammentavan Kon-Tikin lisäksi megaleffan vaatimuksiin ensi vuonna julkaistavan Pirates of the Caribbean -jatko-osan kautta.

Leffan käsikirjoituksen on laatinut Zach Dean (Deadfall), mutta tekstiä todennäköisesti muokataan vielä jonkun kokeneemman kirjoittajan avustuksella. Aiemmin Metusalahia on näytellyt myös Anthony Hopkins, Darren Aronofskyn Noah-elokuvassa vuonna 2014. Tom Cruisen tähdittämä versio ehkä kertoisi miehen aiemmista vaiheista, mikäli hänelle tarjottu osa on nimirooli.


Lähteet: Deadline, ScreenRant, Box Office Mojo

Kuva: Georges Biard

R. Isoviita 31.10.2016 klo 14:21

Uusimmat uutiset

Ghostbusters: neljäs jengiläinen vahvisti paluunsa

Ernie Hudson on mukana uudessa leffassa.

R. Isoviita

Deadpool palaa valkokankaille piankin?

Mutta ei omassa elokuvassaan.

R. Isoviita

Nicolas Cagen ja John Travoltan ysärileffasta uusi versio

Naamat vaihtoon uudestaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...