Disneyltä uutta myös pikku prinsseille


Menestysanimaatioidensa pohjalta uusia elokuvia suunnitteleva Disney tähyää jälleen uuteen suuntaan. THR:n mukaan yhtiöllä on aikomus tehdä ei-animoitu versio Tuhkimon maailmasta, mutta tällä kertaa ei keskityttäisi kenkänsä hukkaavaan kaunottareen. Lukuisten prinsessaelokuvien joukkoon on sen sijaan luvassa vihdoin prinssin oma elokuva.

Suomeksi yleensä pelkkänä Prinssinä (eng. Prince Charming) tunnettu Tuhkimon suuri rakkaus on vasta etenemässä käsikirjoitettavaksi, joten leffaa saadaan odottaa vielä hyvä tovi. Käsikirjoituksen laatii näillä näkymin Matt Fogel, jonka meriittilista on vielä varsin lyhyt. Käsikirjoittajana Fogelilta on tähän mennessä julkaistu vain Hamekyttä-leffan jatko-osa, mutta hän on toiminut myös suositunPoutapilviä ja lihapallokuuroja -animaation ohjaajien ja käsikirjoittajien Phil Lord ja Chris Miller assistenttina.

Prinssielokuvasta tiedetään muuten vielä vähänlaisesti, mutta eri lähteiden mukaan sen suunta tulee olemaan komediallinen. Elokuvassa saattaa olla iso rooli prinssin veljellä, joka ei ennakkohuhujen mukaan ole Tuhkimon kullan veroinen sankari. Disney puuhaa prinssirainaa yhdessä Mandeville Filmsin kanssa, joka työstää myös niin ikään ei-animoitua versiota Kaunottaresta ja hirviöstä. Tässä elokuvassa päätähtinä ovat Emma Watson (Harry Potter -elokuvat) ja Dan Stevens (Downton Abbey).


Lähteet: THR, Variety

Kuva: BVI/Tuhkimo

R. Isoviita 07.07.2015 klo 13:30

Uusimmat uutiset

Vanha videovuokraamo laajensi toimintaansa omaperäisellä tavalla

Blockbuster-ketju on suoratoistoaikana kuihtunut liki olemattomiin.

R. Isoviita

Casino Royalen Bond-kaunotar ja tuotantoyhtiö riitelevät miljoonista

Eva Green on sittemmin vaikuttanut mm. Penny Dreadful -sarjassa.

R. Isoviita

Säveltäjämestari Andrew Lloyd Webber avautui Cats-flopista

Leffa jäi isosti miinukselle.

R. Isoviita

La La Land -ohjaaja täräytti tiskiin poikkeuksellisen hienon kännykkävideon

Damien Chazellen lyhytelokuva nähtävissä ilmaiseksi.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...