Haamujengi uuteen uskoon


Kolmatta Haamujengi-elokuvaa on odoteltu jo niin pitkään, että moni lienee heittänyt toivonsa sen valmistumisesta jo kokonaan. Alkuperäisen Ghostbusters-tiimin jäsen ja elokuvan käsikirjoittajiin kuulunut Dan Aykroyd on kuitenkin vakuutellut lukuisat kerrat, että Haamujengi palaa vielä valkokankaille. Aykroydin jutut pitävät paikkansa ainakin joiltakin osin: THR raportoi tuoreeltaan Sonyn löytäneen Ghostbusters 3:lle jo uuden ohjaajan.

Kyseisestä pestistä luopuneen Ivan Reitmanin tilalle Sony haluaa Morsiusneidot-komedian ja mm. useita Konttori-sarjan jaksoja ohjanneen Paul Feigin. Feig ei ole vielä lyönyt sopimusta lukkoon tuotantoyhtiön kanssa, mutta neuvottelut käyvät kuumina. Mikäli Feig ja tuotantoyhtiö pääsevät yhteisymmärrykseen, Haamujengille koittaa odotettua isompi kasvojenkohotus.

Varietyn tietojen mukaan kolmas Haamujengi-raina ei tule olemaan suoraa jatkoa edellisille kahdelle, vaan Feigin on tarkoitus ns. rebootata vanha idea. Morsiusneidoissa naiskomediennejä ohjannut Feig ohjannee tässä rebootissa haamutorjuntaryhmää, joka koostuu aiemmasta poiketen naisista. Onko Feigin kanssa ennenkin yhteistyötä tehnyt ja kovassa nosteessa oleva Melissa McCarthy mahdollisesti yksi tuon timin jäsenistä, se jää nähtäväksi. Ohjaajaneuvottelujen ollessa vielä kesken ei tuotantoyhtiö ole myöskään vahvistanut, milloin uusi Haamujengi-elokuva on tulossa ensi-iltaan.


Kuva: Nicoli Maege

Z.E 04.08.2014 klo 07:50

Uusimmat uutiset