Haamujengi uuteen uskoon


Kolmatta Haamujengi-elokuvaa on odoteltu jo niin pitkään, että moni lienee heittänyt toivonsa sen valmistumisesta jo kokonaan. Alkuperäisen Ghostbusters-tiimin jäsen ja elokuvan käsikirjoittajiin kuulunut Dan Aykroyd on kuitenkin vakuutellut lukuisat kerrat, että Haamujengi palaa vielä valkokankaille. Aykroydin jutut pitävät paikkansa ainakin joiltakin osin: THR raportoi tuoreeltaan Sonyn löytäneen Ghostbusters 3:lle jo uuden ohjaajan.

Kyseisestä pestistä luopuneen Ivan Reitmanin tilalle Sony haluaa Morsiusneidot-komedian ja mm. useita Konttori-sarjan jaksoja ohjanneen Paul Feigin. Feig ei ole vielä lyönyt sopimusta lukkoon tuotantoyhtiön kanssa, mutta neuvottelut käyvät kuumina. Mikäli Feig ja tuotantoyhtiö pääsevät yhteisymmärrykseen, Haamujengille koittaa odotettua isompi kasvojenkohotus.

Varietyn tietojen mukaan kolmas Haamujengi-raina ei tule olemaan suoraa jatkoa edellisille kahdelle, vaan Feigin on tarkoitus ns. rebootata vanha idea. Morsiusneidoissa naiskomediennejä ohjannut Feig ohjannee tässä rebootissa haamutorjuntaryhmää, joka koostuu aiemmasta poiketen naisista. Onko Feigin kanssa ennenkin yhteistyötä tehnyt ja kovassa nosteessa oleva Melissa McCarthy mahdollisesti yksi tuon timin jäsenistä, se jää nähtäväksi. Ohjaajaneuvottelujen ollessa vielä kesken ei tuotantoyhtiö ole myöskään vahvistanut, milloin uusi Haamujengi-elokuva on tulossa ensi-iltaan.


Kuva: Nicoli Maege

Z.E 04.08.2014 klo 07:50

Uusimmat uutiset

Ghostbusters 3: Lisää tuttuja kasvoja mukaan

Alkuperäisten Haamujengi-leffojen starat remmiin.

R. Isoviita

Amityvillen kauhutalosta uusi elokuva

Donnie Darko -tuottaja ohjaa.

R. Isoviita

Justin Bieber haastoi Tom Cruisen vapaaottelukehään

Lopputulos ei suuresti yllätä.

R. Isoviita

Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

Leonardo DiCaprion nimi liitettiin aiemmin samaan leffaan.

R. Isoviita

Ridley Scottin Gladiator 2 - tämä leffasta tiedetään nyt

Käsikirjoittaminen on käynnissä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...