Gibson ja Chan yhteen tiimiin

Näyttelijä ja ohjaaja Mel Gibsonin ura on viilettänyt varsinaista vuoristorataa viime vuodet. Mad Max- ja Tappava ase -elokuvasarjoista isoksi nimeksi noussut Gibson on yli vuosikymmenen saanut yksityiselämänsä osalta niin paljon lokaa niskaansa, että jopa tuon myllytyksen pyörittäjiin kuulunut toimittaja Allison Hope Weiner on pyrkinyt auttamaan näyttelijää takaisin hänet hyljänneiden kihojen leipiin. Viimeisimmän vihjeen mukaan Gibsonille olisikin pitkästä aikaa luvassa näkyvä rooli muinaiseen Kiinaan sijoittuvassa seikkailussa.

Impact Online kertoo eläkkeellekin siirtymisestään jo aiemmin puhuneen taistelulajitaituri Jackie Chanin lyöttäytyvän yhteen Gibsonin kanssa elokuvassa, joka alustavasti kantaa nimeä Dragon Blade. Nimestään huolimatta sillä ei ole kuitenkaan yhteyttä DragonBlade-animaatioelokuvaan vuodelta 2005. Gibsonin olisi tarkoitus näytellä seikkailussa roomalaista legioonapäällikköä, jonka on yhdistettävä voimansa Chanin esittämän kiinalaissankarin kanssa maailman pelastamiseksi.

Uuden elokuvan ohjaajaksi on nimetty aiemmin mm. Jet Litäkin ohjannut Daniel Lee. Li näyttäisikin olevan yksi yhdistävä tekijä Gibsonin ja aasialaisohjaajan välillä. Sekä Gibson että Li ovat mukana Sylvester Stallonen The Expendables 3 -rymistelyssä, joka saanee ensi-iltansa myös meillä syksymmällä. Dragon Bladen ensi-illan on puolestaan kaavailtu olevan ensi vuoden puolella. Toistaiseksi länsimaisen median puolella ei ole kuitenkaan kerrottu elokuvasta tarkemmin.


Kuva: SF Film/Machete Kills

Z.E 09.04.2014 klo 17:33

Uusimmat uutiset

Kiefer Sutherland uuteen Takaa-ajettuun

Leffan sijasta vuorossa jälleen sarja.

R. Isoviita

Monesti palkittu huippukuvaaja haluaisi muutoksen leffantekoon

Roger Deakins harmittelee nykytapaa.

R. Isoviita

Ghostbusters: neljäs jengiläinen vahvisti paluunsa

Ernie Hudson on mukana uudessa leffassa.

R. Isoviita

Deadpool palaa valkokankaille piankin?

Mutta ei omassa elokuvassaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...