Gibson ja Chan yhteen tiimiin

9.4.2014 17:33

Näyttelijä ja ohjaaja Mel Gibsonin ura on viilettänyt varsinaista vuoristorataa viime vuodet. Mad Max– ja Tappava ase -elokuvasarjoista isoksi nimeksi noussut Gibson on yli vuosikymmenen saanut yksityiselämänsä osalta niin paljon lokaa niskaansa, että jopa tuon myllytyksen pyörittäjiin kuulunut toimittaja Allison Hope Weiner on pyrkinyt auttamaan näyttelijää takaisin hänet hyljänneiden kihojen leipiin. Viimeisimmän vihjeen mukaan Gibsonille olisikin pitkästä aikaa luvassa näkyvä rooli muinaiseen Kiinaan sijoittuvassa seikkailussa.

Impact Online kertoo eläkkeellekin siirtymisestään jo aiemmin puhuneen taistelulajitaituri Jackie Chanin lyöttäytyvän yhteen Gibsonin kanssa elokuvassa, joka alustavasti kantaa nimeä Dragon Blade. Nimestään huolimatta sillä ei ole kuitenkaan yhteyttä DragonBlade-animaatioelokuvaan vuodelta 2005. Gibsonin olisi tarkoitus näytellä seikkailussa roomalaista legioonapäällikköä, jonka on yhdistettävä voimansa Chanin esittämän kiinalaissankarin kanssa maailman pelastamiseksi.

Uuden elokuvan ohjaajaksi on nimetty aiemmin mm. Jet Litäkin ohjannut Daniel Lee. Li näyttäisikin olevan yksi yhdistävä tekijä Gibsonin ja aasialaisohjaajan välillä. Sekä Gibson että Li ovat mukana Sylvester Stallonen The Expendables 3 -rymistelyssä, joka saanee ensi-iltansa myös meillä syksymmällä. Dragon Bladen ensi-illan on puolestaan kaavailtu olevan ensi vuoden puolella. Toistaiseksi länsimaisen median puolella ei ole kuitenkaan kerrottu elokuvasta tarkemmin.

 

Kuva: SF Film/Machete Kills

Lisää luettavaa