6. päivä (2000)
- Tunnetaan myös nimillä:
- Kuudes päivä
- Roger Spottiswoode
- Cormac Wibberley, Marianne Wibberley
- Arnold Schwarzenegger, Michael Rapaport, Michael Rooker, Robert Duvall, Sarah Wynter, Tony Goldwyn, Wendy Crewson
- englanti
Arvostelut
Mainio action-pläjäys. Kaikki näyttelijät tekevät hyvää työtä ja tehosteet ovat hyvät.
Kuudes päivä on ihan kiva tieteistoimintaleffa. Elokuva sijoittuu jonnekin lähitulevaisuutteen. Elokuva voisi jonain päivänä olla totta. Elokuva ei myöskään yritä näyttää liikaa tieteisleffalta. Esimerkiksi autoa ajetaan ihan samalla lailla kuin nykypäivänäkin.
Lähitulevaisuudessa kloonaustekniikka on ottanut jättiläisaskeleen. Ihminen pystyy kloonaamaan lemmikkieläimiä ja jopa ihmisiä. Ihmiskloonaus on tosin laitonta. Perheellinen helikopterilentäjä Adam Gibson (Schwarzenegger) huomaa töistä tullessaan, että hänen taloonsa on majoittunut hänen näköisensä heppu. Joku on pistänyt kloonin hänen tilalleen. Pian Gibson huomaa joutuneensa takaa-ajettuksi. Myöskin hänen peerheensä joutuu vaaravyöhykkeelle. Gibson joutuu selvittelemään, mitä on tapahtunut ja ottamaan selville, kumpi on klooni ja kumpi ei.
Kuudes päivä on ihan mainio action-pläjäys. Kaikki näyttelijät tekevät hyvää työtä ja tehosteet ovat hyvät. Tosin elokuvassa olisi voitu käsitellä enemmän kloonauksen eettisyyttä. Tätä voikin suositella actionin ystäville.
Ville
Tähtääjä, 492 arvostelua
Arvosteltu: 12.09.2004
Katsottu: VHS
Järisyttävän realistinen kuvaus teknologian ylikehityksestä.
Elokuva kertoo lähitulevaisuudesta, jossa kloonaustekniikka on kehittynyt huimasti eteenpäin. Kaikkea muuta saa kloonata paitsi ihmisiä. Eräänä päivänä helikopterilentäjä Adam Gibson (Schwarzenegger) huomaa kuitenkin tullessaan töistä kotiin, että hänet on jostain syystä vaihdettu klooniin. Seuraavaksi Gibson aikoo selvittää miksi näin on käynyt, mutta moinen tehtävä ei ole mikään helppo nakki, kun hän joutuu itse takaa-ajetuksi...
6. päivä on hyvin moniulotteinen sci-fi/toimintaelokuva. Se esimerkiksi kuvaa järisyttävän realistisesti sen, mihin maailma voi ajautua vuosikymmenien saatossa, jos teknologian kehitys jatkuu samaa tahtia. Kloonaus ei ole meinaan enää mikään pieni muutos tekniikan partaalla, vaan hirvittäviä asioita aikaansaava keksintö, joka voi koitua koko maailman kohtaloksi. Tämän 6. päivä todistaa hienosti omalla tavallaan, ja kyseessä ei ole tällä kertaa mikään puhdas aivot narikkaan -paukku. Toki tämän parissa saa viihtyä, mutta olisi suotavaa katsoa jokainen minuutti ajatuksella, sillä muuten elokuvan vakava sanoma ei tule tarpeeksi vahvasti esille.
Elokuvan tehosteet ovat muita 2000-luvun toimintapätkiä ajatellen huikeita. Tulevaisuuden kuvat ovat erittäin näyttäviä ja toimintakohtaukset eivät sorru pelkäksi tehostesopaksi. Niissä on mukana samanlaista aitoutta ja tunnetta, mitä 1990-luvun Terminator 2:sessa. 6. päivä voisikin hyvin olla tuon ajan leffa, sillä siitä löytyy samanlaista ysäriajan fiilistä. Ja mikäs sen parempaa, sillä toimintaelokuvien kulta-aikahan sijoittuu juuri tuonne 1980 - 1990-luvulle.
Arnold Schwarzeneggerin roolisuoritus on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen. Arska onnistuu hienosti käyttämään hahmonsa tulkitsemisessa ruumiinkieltä avuksi ja panostaa työhönsä selvästi täysillä. Samaa ei voi tosin sanoa hermoja jatkuvasti rasittavasta Sarah Wynterista, josta tulee pieni miinus elokuvalle.
6. päivä on juuri ideansa vuoksi yksi 2000-luvun vaikutusvaltaisimmista ja tärkeimmistä sci-fi/toimintapätkistä. Se antaa katsojalleen oikeasti ajateltavaa, eikä pelkästään massiivista toiminnan keskellä rynnimistä. Juuri siksi kyseessä on monipuolinen ja merkittävä elokuva, joka on "must see" tavaraa myös tavallisille leffaharrastelijalle. Kokonaisuus on väkisinkin loistava.
jigsawman
Käyttäjä, 38 arvostelua
Arvosteltu: 13.10.2012
Katsottu: Kotona
Lemmikkejä saa kloonata, ihmisiä ei.
Tulevaisuuden ehkä mahdollisistakin tapahtumista koottu SciFi trilleri, jossa kloonaus on virallisesti kielletty, mutta - kukas sitä uskoo? Lemmikkejä saa kloonata, ihmisiä ei.
Lentäjä Adam Gibson joutuu onnettomuuteen ja hänet korvataan kloonilla. Elokuva on ihan hyvä, mukana on kevyttä jännitystä, mutta se on kokoillan kamaa, kevyttä ajanvietettä. Eikä VHS-kasetin hintakaan päätä huimaa.
Elokuvassa on kritiikin paikka siinä, että mielestäni kloonaukseen menee maku, kun samat henkilöt kloonataan ja kloonataan - monta kertaa. Toisaalta siinä taas piilee elokuvan juoni. Kaksijakoinen juttu. Myös se on kiinnostava seikka, että klooni ei tiedä, että hän on klooni. Hänellä on samat ajatukset ja muistot kuin "originaalilla" henkilöllä. Niinpä elokuvassa esiintyvä kloonikaan ei tiedä olevansa itse klooni.
Arnold Schwarzeneggerin elokuvahistoriaa katsoen tämä ei ole paras Arska-elokuva. Mutta ei huonoinkaan. Elokuvan juoni kulkee hyvin.
Elokuvan ikäraja - K-15 - mietityttää. Elokuva sopisi mielestäni nuoremmillekin. Sopiva raja olisi mielestäni esim. K-12. Suosittelen elokuvaa, ehkä normaalia parempi elokuva.
Suuren plussan elokuva saa siitä, että mielenkiinto ei päässyt missään vaiheessa loppumaan. Se kun on niin monien elokuvien pulma.
nimimerkki: Maarkus
Vieras
Arvosteltu: 06.01.2003
Katsottu: VHS
Arnold Schwarzenegger peruselementissään - Kalifornian kuvernöörikin varmaan juu, mutta äksönrooleistaanhan Arska muistetaan. Äijän filmografiasta löytyy niin tulevia klassikkoja (Terminaattorit) kuin kuvottavan kamalia sontamöhkäleitäkin (Junior, Isäni on turbomies). Kuudes päivä ei mene kumpaankaan ääripäähän, mutta on ehdottomasti lähempänä niitä möhkäleitä.
Juoni starttaa kiintoisasti. Tiedemiehet kehittävät kloonausniksejään lähitulevaisuudessa huimaa vauhtia eteenpäin. Katastrofaalisen kokeen takia ihmiskopiointi pistetään pannaan, mutta onnistuneempi (ja yksinkertaisempi) eläinkloonaus saa jatkua. Tulevaisuudessa on siis kivojen elämää helpottavien härveleiden lisäksi yhdistys nimeltä RePet - heitä huoli delanneesta Musti-koirasta, ne tekevät sinulle uuden! Pilotti Adam Gibson (Schwarzenegger) ei diggaa moisesta - etenkään, kun bongaa syntymäpäivänään itsensä näköisen hepun elävän hänelle kuuluvaa elämää.
Lähtökohta on oikein jees, ja kohtuuden rajoissa pysyvä tulevaisuusvisio sopii tällaisen leffan stailiin ihan hyvin. Kuudes päivä olisi näistä kuopista voinut juosta rentona aivot narikkaan-rämistelynä maaliin saakka, mutta ei. Kloonauskysymystä peilataan paljon, mutta pohdinta jää vaimeaksi pintaraapaisuksi. Käsiksessä on turhan paljon sitä mukahienoa dialogia, joka venyttää lopulta homman kaksituntiseksi. Auts. Viisauksia lausuvista roolihahmoistakaan ei syvyyttä parane lähteä etsimään. Juoni on rakennettu perusäksönleffan sääntöjen mukaisesti, eikä todellisia yllätyksiä ole luvassa. Arskalle kirjoitetut one-linerit ovat entistä huonompia.
Kuudennen päivän visuaalinen ilme on erittäin nautittavaa, joten ohjaaja Spottiswoodella on ainakin toteutus hallussa. Tulevaisuuden mahtihärvelit ovat aina kaikessa hömppämäisyydessään hauskaa katseltavaa. Käsis ei anna huikeille roolisuorituksille kovin varaa, joten Arskaa katselee (aksentista huolimatta) tällaisessa roolissa ihan mielellään. Kahdessa on kyllä jo kestämistä...
Leffaa lähtee alun perusteella seuraamaan mielenkiinnolla, mutta kelloa katsellessa kuluu aivan liian monta hetkeä. Ehkäpä Arska tekeekin yleisöä viihdyttävämpiä tempauksia Kalifornian Kuvernöörinä.
Pingutyyppi
Makke_95_
Sinipiika

Makke_95_
26.03.13 klo 15:48
Ihan hyvä scifitrilleri tietysti toimintaa unohtamatta. Toiminta on tällä kertaa kyllä vähän tylsää ja selvästi juoneen on panostettu enemmän joka ei tietenkään ole huono juttu. Itseeni ei loppuratkaisu niinkään kolahtanut. Perusvarma Arska rymistely.
Sinipiika
08.03.13 klo 12:08
Ainoa vähääkään uskottava hahmo koko elokuvassa on pääpahis. Juonen idea hyvä, toteutus huono.
JuhoTsu
23.02.13 klo 13:44
Hyvä sci-fi elokuva kunnon toiminnalla tehostettuna! Ja huumoriakin löytyy sopivasti, koska Arskan one-linerit toimivat aina.
"Try to stay dead this time."
Elokuvan kloonaukset ja muut pistävät miettimään, että kannattaakohan ihmisten oikeasti sekaantua tuollaisiin asioihin.
On se Arnold vaan aika kova äijä!
AAnyway
21.02.13 klo 18:01
Oli parempi, kuin luulin. Sanoma löytyi ja leffan kuluessa alkoi miettimään syvällisempiäkin asioita. Hyvin toteutettu, tehosteet näyttivät aidolta ja eikö näyttelijöissäkään ole valittamista. Toki lopun "yllätys" ei ainakaan itselle ollut mikään kummoinen pommi, vaan olin arvannut käänteen ennalta. Mut ihan kelpo pätkä!
kurkkuharja
Tykittäjä
20.01.13 klo 01:12
Arnold Schwarzenegger tuntuu muuttuneen kasarin vakavasta steroiditoimintatähdestä 90-luvulle tultaessa pelkäksi vitsiksi, joka nähdään koomisissa rooleissa milloin lastentarhavahtina, milloin odottavana äitinä ja milloin taasen metsästämässä lapselleen joululahjaksi turbomiestä. Kuudennessa päivässä onkin sitten vuorossa one-linereitä keskenään heittävät tupla-Arskat. Emmää tiiä, ihan viihdyttävää scifi-toimintaa, joskaan ei kovin vakavalla mielellä nautittavaa tai näyttelijän filmografiasta edukseen pomppaavaa sellaista. Menee ehkä niinkin överiksi, että toimii. Penisiliini.
JohnieH
06.01.13 klo 16:49
Hyvä ja osittain hauska leffa. Ihan jees scifiä, vaikken tämän tyylisiä elokuvia paljon katsokkaan.

MADCAP92
29.10.12 klo 10:59
Ei kuulu Arskan parhaimpiin, mutta se ei tarkoita että olis mitenkään huono leffa. Tehosteissa ei ole moittimista ja toimivaa huumoriakin löytyy kiitettävästi. Arskan tilalla joku muu heppu niin olis aika keskiverto kamaa ja olis varmaa jääny kattomatta.
Kuosimodo
27.10.12 klo 16:12
Erittäin laimea elokuva, en suosittele katsomaan.
Seppochu
26.10.12 klo 17:49
Yllättävän hyvä sci-fi rymistely, ja juonikin oli ihan hyvä. Mutta joissakin kohdissa tehosteet näytti aika hölmöiltä
hebbu
27.08.12 klo 10:52
taattua sveitsinnäkkäri sekoilua.
RevyFan
29.07.12 klo 00:57
Arskalta hieman heikompaa settiä tällä kertaa. Ei oikein toimi missään mielessä. Juoni ei jaksanut kiinnostaa, toiminta ei ollut mitään erikoista, eivät läpätkään. Pari onnistunutta kohtaa sattui kyllä niin toiminnassa kuin Arskan heitoissa, mutta ne eivät vielä tee leffaa. Sarah Wynteristä tykkäsin, muuten pahikset olivat hölmöä tusinakamaa. Liian pitkä ja tympeä leffa, ei jaksanut pitää otteessaan läheskään koko kestoaan.

Jude
22.07.12 klo 13:33
Ihan mukava sci-fi trillerihän tämä on ja tupla-Arskasta saadaan revittyä muutamat huvittavatkin kohtaukset ruudulle. Kyllä tämä silti kärsii kahden tunnin pituudestaan joten tiivistämällä tästä olisi voinut tulla kovempikin paketti. Nyt jäätiin kuitenkin hieman keskiverto leffan yläpuolelle.
ilmastointiteippi
30.04.12 klo 01:58
Positiivinen yllätys! onnistui sekoittamaan actionia ja sc-fiä hyvin
James_Bond
24.03.12 klo 10:22
Teemana ajankohtainen kloonaus on otettu tässä 2000-luvun science fiction-elokuvassa hienosti huomioon. Roger Spottiswooden ohjaus on kohtalaista erottumatta kuitenkaan hirveästi massasta. Ihmisten korvaaminen klooneilla on upea idea ja Schwarzeneggeriltä nähdään poikkeuksellisen hieno roolisuoritus. Hyvään leffaan on sekoitettu liikaa toimintaa ja kokonaisuus on liian sekava. Juonesta voisi ammentaa pidemmällekin, mutta ohjaaja on nähtävästi yrittänyt vedota liikaa massayleisöön sekoittamalla mukaan paikoin tarpeetontakin toimintaa.
Kauhuhullu
18.03.12 klo 21:31
6. Päivä on hyvin onnistunut elokuva, joka sekoittaa hienosti sci-fiä ja toimintaa toisiinsa. Tulevaisuuden kuvat olivat näyttäviä ja Arnoldin roolisuoritus oli jälleen todella mainio, sekä samalla hieman lapsekas, mikä ei ollut tässä leffassa ollenkaan huono asia. Toimintaa olisi voinut löytyä hieman enemmän, mutta katselukokemus oli siitä huolimatta viihdyttävä. Lopussa huvittavaa oli nähdä kaksi Arskaa samoissa kohtauksissa. Idea oli hyvä. Suosittelen katsomaan.
Tertsi
11.03.12 klo 14:11
Ennalta-arvattava ja kliseinen pläjäys, mutta kyllähän tämän parissa tuskitta viihtyi. Elokuvan ideaa olisi tosin voitu kehittää hieman pidemmälle, mahdollisuuksia olisi ollut.
Stranger
26.09.11 klo 17:00
Perushyvä toimintaleffa Arskalta, joka ei ollut kovin kummoinen.
Villetys
13.03.11 klo 03:52
Hyvä scifi/toiminta rymistely Arskalta. Ei ehkä parhaimpia, mutta ihan keskiverto kuitenkin, jonka jaksaa katsoa uudestaankin.
Anzalone
10.01.11 klo 23:46
Arskan fanina tämäkin on minulle pakollinen DVD-hankinta. Kyseessä on hyvää toimintaviihdettä sisältävä scifi-leffa, joka ottaa myös hienosti kantaa kloonaus-kysymyksiin.
Ei kuulu Arskan parhaimpiin, mutta silti aivan hyvä elokuva.
keijomies
08.01.11 klo 18:52
Perus Arskaa

Rainafriikki
16.08.10 klo 19:44
Ihan kelpo sci-fitrilleri,iso arskan kehnoimpia leffoja.
Tumppimies
Tykittäjä
29.12.09 klo 16:27
Ei välttämättä ole lähtökohdiltaan kovin mielenkiintoinen, mutta elokuvan edetessä alkaa vaikuttaa paljon paremmalta. Ihmisen kloonaaminen on kaiketi vielä mahdotonta, vai onko? Olenko minä vain klooni, kuolinko minä joskus. Onko meidän lemmikki myös vain klooni? Mene ja tiedä, mutta näiden kysymysten äärellä elokuva alkaa saada jopa paljonkin mielenkiintoa. Valitettavasti ohjaus ontuu pahemman kerran. Arska sentään on suhteellisen hyvässä vedossa, ja hän selvästi nauttii tässä elokuvassa esiintymisestä. Poukkoileva ohjaus pilaa osittain mielenkiintoisen tarinan, mutta sen antaa anteeksi, kun itse ainakin koin elokuvan klooniteeman hyvin mielenkiintoisena.

WreckMe666
04.10.09 klo 14:51
Katsottava Arska-leffa
Aatu
01.09.09 klo 22:10
Ihan mukava sci-fi rymistely Arskan one-linereilla höystettynä. En minä tästä niin hirveästi pitänyt, mutta silti keskivertoa parempi. Arnold tekee varman roolisuorituksen.
Sgt.Rane
22.08.09 klo 20:57
Rytinää ja räiskettä, mitä Arskalta voi odottaa.
MaidenFani
22.08.09 klo 19:15
On tämä ihan hyvä mutta ei mitään Arskan parhaita.

IronMaiden
22.08.09 klo 14:54
Ihan perus Arskan tusinatoimintaleffa. Juoni toimii ja sama äijä kuolee ainakin kolmesti.

Kookosbanaani
21.07.09 klo 21:55
Erinomainen scifipläjäys. Juoni sisältää nerokkaita käänteitä, lisäksi erikoistehosteet ovat vaikuttavia.
lapio
06.06.09 klo 19:20
Arskan huonoimpia.
ujute
08.02.09 klo 15:40
Arvasin juonen heti.

-c-
05.01.09 klo 15:44
Ihan katsottava muttei kovin erikoinen leffa!

Rocky

Viihdyttävä ja jännittävä tulevaisuuteen
sijoittuva elokuva!
Izo-Arska
23.09.07 klo 16:38
Ehkä paras Arska leffa! Ehdottomasti!
älien
19.07.07 klo 19:59
Muistuttaa paljon Total Recallia, mutta ei ole niin raaka. Ihan viihdyttävä, paras Arskailu tällä milleniumilla.
Sly
26.06.07 klo 09:57
Katsoo kerran, mutta ei jätä muistijälkeä.
äijä
21.05.07 klo 19:37
epäonnistunut...kässäri on kehno ja visuaalinen puoli puolivillainen. Tarina ei kosketa ja Arnold alkaa pikkuhiljaa vanhenemaan.
Å-bo
08.04.07 klo 05:03
Se kertonee varmasti jotakin tällaisten elokuvien tehtailijoiden maailmankuvasta, että pahikset ovat ääriliberaaleja tiedemiehiä ja hyvikset luonnollisuuteen ja Jumalan arviointikykyyn vetoavia sankareita. Samasta syystä tekijät ilmeisesti kuvittelevat kloonattavan sielun siirtyyvän klooniinsa.
Älykäs scifi on hienoimmillaan nautinnollista, hyvä tyhjänpäiväinen action samaten. Typerä kantaaottavuus ja lapsellisuus tukahduttavat elokuvan toiminnallisetkin ansiot.
arnoldFani
18.01.06 klo 15:39
Arnold taas vauhdissa!!!
jee!!!
pattoni
07.12.05 klo 00:43
Ei mitään parasta Arskaa. Puuttuu kasarileffojen meininki. Kyllähän tää paremman arskaleffan puutteessa menee, mutta...
peke
21.03.05 klo 19:22
aika outo rooli arskalta mutta ihan hyvä
fat lady
19.03.05 klo 14:19
pretty lame....perus arnoldii.jos olet vuokraamassa niin kuitenkin pakko sanoa että katteles jotain muuta leffaa koti-iltaan.elokuvassa ei ole mitään erikoista tai mitään mitä et olisi ennen nähnyt tai kuullut.
väsnki
31.01.05 klo 19:56
Tän leffan jaksaa kattoo vaikka kuinka monta kertaa!
andy
30.01.05 klo 10:05
hyvä klooni räiskintä leffa arskalta!
Jope Pitkäviha
29.12.04 klo 22:12
Hieno leffa.Pari TOSI typerää kohtaa , mutta ne eivät pilaa hienoa leffaa.
mirska
12.08.04 klo 21:00
arska rules!!!!!
HTim0z
18.07.04 klo 23:43
just hyvä leffa
Sokeri-Keijo
08.05.04 klo 22:24
Kuudes päivä... Hyvähän se oli.Ainakin parempi kuin yksikään terminaattori-elokuva, jossa Arska siis on tähdittänyt. Näyttelijät oli kekseliäästi valittu, hyvä juttu!
Suzcu
10.12.03 klo 21:01
Paska mikä paska...
Jep
30.11.03 klo 21:53
Rämistelyä ja rymistelyä teoreettisen pohdikelun välillä liikkuen ei arska hoida rooliaan yhtään hassummin. Leffan teema on kloonaus, jolloin lemmikkien kloonausta saa, mutta ihmisen ei. Joku tätä kuudennen päivän lakia(!) kuitenkin rikkoo ja Arskan esittämä helikopterilentäjä löytää kodistaan perheenpiiristä itsensä kloonin.
Kaapeli
11.11.03 klo 03:13
ihan hyvä kuvaus siitä miten joskus saattaisi asiat olla.. tänkin leffan perusidea taitaa olla "älä leiki jumalaa". parempi pätkä mitä ennakkoluulot anto ymmärtää..
j.i
07.11.03 klo 21:49
Aika farssi. Paha pettymys suurimmilta osin... Ikärajaa nostaa irtonaisten raajojen lähiotokset jotka oltaisiin kieltämättä voitu jättää pois. Aika teennäinen elokuva, Arska ei kykene "Tosi Valheita" menoon.
moviemaster
07.11.03 klo 21:26
kelpo leffa ja muutenkin varkkaista vauhtia kulkeva juoni takaa jännittävän katselu kokemuksen.
miinuksia kuitenkin löytyy aika paljon
Söpö
05.11.03 klo 14:15
Voihan iso haugotus. Ei mitään uutta ja kaamea aksentti.
Cuomi
10.10.03 klo 21:12
Arskan astetta huonompaa rämellystä.
Arska ei päässä oikein kunnolla riehumaan. Mutta kyllä tämän kerran
kattoo.
jimmy
26.09.03 klo 15:07
Ihan mielenkiintoinen aihe ja jonkunlainen toteutus, mutta eihän tämä esim. toiselle Ison-Arskan scifimäiselle leffalle eli Totall Recallille pärjää. DVD-pakettina 6.päivä on melko massiivinen, ekstroja on runsaasti, mutta elokuvaa ne eivät tietenkään pelasta. Onhan tässä kuitenkin menoa ja meininkiä ja hauskoja letkautuksiakin.
Raato-Arska
28.04.03 klo 19:25
Tyypillistä Arska rämellystä...
Morgue
28.03.03 klo 13:03
MITÄ?
Arskan yksi järkyttävimmistä kohelluksista pitkään aikaan. Jopa tämän leffan jälkeen tullut Career Damage leffakin on parempi kuin tämä shit day vaikkei sekään ole mitään muuta kuin täyttä saisee alusta loppuun että huono mieli tulee.
Täysin odotettavissa olevaa katsojan aliarvioimista ja niin väkisin väännettyjä one-linereita että haukotus. Arkasta ei saa luonnenäyttelijää vaikka yrittäs (ja valitettavasti liian monesti ollaan jo yritetty) <- koittasivat jo uskoa.
Leffan visuaalinen puoli on myös täysin ala-arvoista. Itse voin taata vääntäväni paremmat efektit 3d studio maxilla kuin mitä tässä nähtiin. Eli lyhyesti sanottuna paljoa syvemmälle ei enää leffamaailmassa päästä ja jos joku yrittääkään antaa enempää kuin 1 pistettä (mikä valitettavasti on pakollinen mitä tämä leffa kyllä ei ansaitsisi) niin kyseessä on pakko olla joku retard tai muuten vaan teini mille riittää että ase näkyy ja on muka toimintaa ruudussa. Järkyttävää!!!
Ash
21.01.03 klo 16:36
Ei mikään järin loistava mutta mukavaa ajanvietettä. odotan jännityksellä Arskan uusinta elokuvaa Terminator3.
Sitä odotellessa 6.päivä kelpaa ihan hyvin.
Criiticco
20.01.03 klo 17:16
Schwareneggerin yritys palata action sankariksi iästää huolimatta on kelpo viihdettä mutta ei mitään mullistavaa. Kloonauksestahan tässä on kyse kuten viisaimmat jo huomaavat leffan nimestä ja kukas muukaan kloonattaisiin kuin iso arska. Scifi/action ei yleensä ole huono yhdistelmä (esim. Blade runner) mutta 6 päivä osottautuu silti tällä saralla pettymykseksi. Arskan parhaat päivät ovat jo ohi.
maxey
06.01.03 klo 11:45
Elokuva tarjoaa hyvää kritiikkia siitä, että mitään ei saisi kloonata. Vaikka Raaka-Arska vaikuttaa jo hieman väsyneeltä on tämä ihan keskiveroa viihdettä.