Tolkien-näyttelijälle löytyi kiinnostava rooli tulevasta Teräsmies-leffasta

21.11.2023 22:05
Universal/ Renfield, 2023

James Gunnin Superman: Legacy -elokuva alkaa vähitellen muotoutua. Aiemmin Marvelilla vaikuttaneen Gunnin DC-rainan odotetaan olevan irtiotto viimevuosien DC-elokuvista. Samalla kun mm. Teräsmiehen itsensä osaan on vaihdettu uusi kasvo, jo Peacemaker-tv-sarjastaan innostunutta palautetta saaneen Gunnin aikeita on seurattu fanikunnan keskuudessa ristiriitaisin tuntein.

Superman: Legacyn on kerrottu keskittyvän Teräsmiehen alkuvuosiin rikoksentorjujana. Leffa ei kuitenkaan ennakkotietojen valossa kertaa Teräsmiehen syntytarinaa, vaan käy nopeammin itse asiaan. Jo vastikään päättyneen näyttelijöiden liiton lakon aikana vahvistui, että Gunn on tuomassa elokuvaansa myös Teräsmiehen ystävän Jimmy Olsenin ja arkkivihollisen Lex Luthorin.

Tuoreen tiedon mukaan Superman: Legacyn Lex Luthorina nähdään myös Dome Karukosken Tolkien-elokuvan pääosaa ja Renfieldiä näytellyt Nicholas Hoult. Hoult oli myös yksi viimeisistä, jotka kisasivat elokuvan nimiosasta. Teräsmieheksi valittiin kuitenkin hänen sijastaan David Corenswet. Miltä asetelma lopulta näyttää, se nähtäneen kesäkaudella 2025, jolloin Superman: Legacyn pitäisi viimein olla valmis.

 

Lähteet: IndieWire, ScreenRant

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa