Marvel Studios teki erikoisen muutoksen

12.4.2024 07:30
Kuva: Chuck Zlotnick. ©Marvel Studios 2020. All Rights Reserved./ The Falcon and the Winter Soldier

Las Vegasin CinemaCon on tarjoillut kuluvalla viikolla avokätisesti maistiaisia tulevista elokuvista. Marvel Studiosilta on tulossa Captain America 4, jossa Anthony Mackie kannattelee sankarin kilpeä, ja The Fantastic Fourin seuraavan versioinnin kuvaukset ovat aivan käsillä. Sen kanssa ensi vuoden julkaisulistalle osuva Thunderbolts on kuitenkin yhtiön tuotannoista tuoreinta osastoa: eräänlainen Marvelin Suicide Squad.

Leffan pääosissa nähdään muista Marvel-tuotannoista tuttuja kasvoja, kuten toinen Mustan Lesken näyttelijä Florence Pugh, Bucky Barnesina tv-sarjassakin seikkaillut Sebastian Stan ja salamyhkäisen Valentina Allegra de Fontainen roolia kantava Julia Louis-Dreyfus. Leffan keskiössä on antisankarien ja roistojen joukko, joka esiteltiin Marvelin sarjakuvissa 1990-luvun lopulla. Roolilista on pitkä, mutta Marvelilla on haluttu satsata enimmäkseen tunnettuihin nimiin: David Harbour, Harrison Ford, Olga Kurylenko, Steven Yeun jne.

CinemaConissa paljastui, että leffan nimi on kokenut pienen mutta erikoisen muutoksen – se ei ole enää ”pelkkä” Thunderbolts, vaan Thunderbolts*. Mitä kumma asteriski nimessä tarkoittaa?

– Se on elokuvan virallinen nimi, emmekä puhu siitä enempää ennen kuin leffa on ulkona, Feige kommentoi.

Vastauksen perusteella Marvelin uuteen linjaan vaikuttaa kuuluvan myös uudenlainen kiusoittelu. Leffan nimi todennäköisesti täydentyy vielä myöhemmin, mutta kyseessä lienee täydennys, joka voi ennenaikaisesti julkaistuna pilata jonkin Marvel Studiosin hautoman ison yllätyksen. Thunderbolts* saapuu ensi-iltaan näillä näkymin toukokuussa 2025.

 

Lähteet: ScreenRant, CBR, SlashFilm

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa