Hugh Jackmanin paluu Wolverineksi tuli puskista jopa hänen agentilleen

23.5.2024 15:40
Disney/Marvel/ Deadpool & Wolverine, 2024

Heinäkuussa nähdään, miltä Deadpoolin ja Wolverinen kauan odotettu uusi yhteisleffa todella näyttää. Deadpool & Wolverine on toinen pitkä elokuva, jossa Ryan Reynoldsin näyttelemä suupaltti taistelija Deadpool ja Hugh Jackmanin tulkitsema metallikyntinen Wolverine kohtaavat. Uuden elokuvan toteutuminen oli paljon kiinni siitä, että Jackman palaisi jättämäänsä rooliin. Näyttelijä on nyt avannut tarkemmin tätä tilannetta.

Jackmanin tien Wolverinena piti päättyä vuoden 2017 elokuvaan Logan, jossa hahmo elelee eräänlaisia lopun aikoja monessa mielessä. Vaikka Jackman ehti ilmoittaa useaan otteeseen, ettei paluuta Marvel-sankarin nahkoihin enää tulisi, tämän päätöksen pyörtäminen kävi lopulta äkisti:

– Olin reissussa, ajelemassa, kun kirjaimellisesti kuin salaman iskemänä tunsin sisimmässäni, että halusin tehdä Ryanin kanssa [Deadpool & Wolverine -]elokuvan. Deadpoolin ja Wolverinen paluu yhteen – vannon, kun sanoin, että lopetan, tosiaan ajattelin lopettaneeni. Mutta nähtyäni Deadpoolin oli takaraivossani ne kaksi hahmoa yhdessä. Tiesin sen, tiesin fanien halunneen sitä aina siitä alkaen, kun vedin kynnet esiin – ihmiset puhuivat tästä kaksikosta.

Moni fani odottaa tämän elokuvan muodostuvan siksi sankarikaksikon leffaksi, josta voi puhua kunnioituksella, toisin kuin aiemmasta yrityksestä vuodelta 2009. Jackman jatkaa:

– Heti perille saavuttuani soitin Ryanille. Ja sanoin vain, että: ”Tehdään se.” Eli, en ollut edes soittanut agentilleni, en kenellekään. Minun piti sitten soittaa agentilleni ja selitellä, että: ”Muuten, olen juuri luvannut tehdä elokuvan.”

Niin erikoiselta kuin se saattaa kuulostaakin, Marvel Studiosin Kevin Feige ei alkuun kannattanut Jackmanin paluuta rooliin. Hän jopa neuvoi tätä pysyttelemään poissa roolista, koska Logan-elokuvan piti toimia päätöksenä Jackmanin tulkitseman Wolverinen tarinassa. Myös Feige kuitenkin muutti mieltään asiasta. Deadpool & Wolverinessa ei nimittäin nähdä varsinaisesti sitä Wolverinea, jota Jackma tulkitsi aiemmin, vaan eri versio samasta hahmosta.

 

Lähde: Variety

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa