Hän, joka odotti näkevänsä tänä vuonna isolta kankaalta George Clooneyn ja Brad Pittin nokittelevan toisilleen rikosjännärissä Wolfs, joutui pettymään. Tähtikaksikon uutuus jäi ilman kunnollista teatterikierrosta, vaikka Clooneyn mukaan leffan piti saapua valkokankaille. Elokuvalle oli ajateltu myös jatkoa, mutta sittemmin nämä suunnitelmat on kuopattu.
Wolfsin päätyminen teatterikierroksen sijasta heti Applen suoratoistopalveluun luonnollisesti korpesi sen tekijöitä. Elokuvan saamat arviot kuitenkin kertovat karua kieltään: niin kriitikot kuin suuri yleisökään ei ole jaksanut innostua Wolfsista erikoisemmin. Esim. Rotten Tomatoes -sivustolla leffan valtayleisön antama tuoreuslukema on heilahdellut n. 50 %:n tuntumassa. The New York Postin mukaan koko elokuva on muka-komedia, kaamean iloton rääkki, jolla testataan tähtien valovoiman rajoja.
Vaikka Wolfsia voi pitää floppina, elokuvan ohjaaja Jon Wattsin mukaan tämä ei kuitenkaan ole se syy, miksi sille ei tehdäkään jatkoa. Wattsin mukaan Applen toimet saivat heidät luopumaan jatko-osasuunnitelmista:
– Näytin Wolfsin viimeisen leikkausversion Applelle alkuvuodesta. Siellä oltiin innoissaan siitä, ja minua kehotettiin heti kirjoittamaan sille jatkoa. Mutta heidän viime hetken päätöksensä perua elokuvan laaja teatterilevitys tuli täytenä yllätyksenä, sillä sille ei annettu mitään selitystä, eikä siitä keskusteltu. Edes minulle ei kerrottu asiasta kuin vajaa viikko ennen asian julkistamista koko maailmalle. Olin täydessä shokissa ja pyysin, etteivät he tiedottaisi minun kirjoittavan jatko-osaa. Minun pyyntöni kuitenkin sivuutettiin, ilmeisesti hyvän pöhinän luomiseksi. Niinpä palautin kaikessa hiljaisuudessa rahat, jotka olin saanut jatko-osaa varten. […] Apple ei perunut jatko-osaa, vaan minä, koska en voinut luottaa heihin luovana yhteistyökumppanina.
Lähteet: Deadline, ScreenRant
Toim. R. Isoviita