Titanic-tunnussävelmästä muistettava Celine Dion perui kiertueensa

29.5.2023 14:17

Vuoden 1998 ylivoimaisesti myydyimpiin kuulunut kappale soi edelleen radioista kohtalaisen tiuhaan. James Cameronin menestyselokuva Titanicin tunnuskappale My Heart Will Go On paukahti yhdeksi kuunnelluimmista lauluista, kiitos laulaja Celine Dionin vahvan tulkinnan. Viime aikoina Dionilla on kuitenkin ollut vaikeuksia äänensä kanssa.

Laulajatähti tiedotti joulukuussa, että hänellä on diagnosoitu sairaus, joka vaikuttaa suuresti hänen arkeaan ja työntekoaan. Murheellinen Dion kertoi kärsivänsä harvinaisesta neorologisesta sairaudesta, joka tunnetaan jäykkyysoireyhtymän (stiff-person syndrome, SPS) nimellä. Siihen kuuluu tyypillisesti vartalolihasten jäykkyyttä sekä kivuliaita lihaskouristuksia. Dion kertoi tuolloin, että oireiden takia hän ei esim. pysty käyttämään ääntään tavalla, johon hän on tottunut.

Maaliskuussa 55 vuotta täyttänyt kanadalaisartisti on nyttemmin perunut koko suunnitellun esityskiertueensa. Myös Eurooppaan ulottuneen kiertueen aikatauluja muutettiin jo aiemmin, ja sen piti kestää ensi vuoteen, mutta Dionin terveysongelmat nousivat suunnitelmien esteeksi. Peruutusta pahoitellut tähti jaksaa kuitenkin olla optimistinen ja valaa toivoa myös faneihinsa:

– En aio antaa periksi… enkä malta odottaa, että pääsen näkemään teidät taas!

 

Lähde: BBC

Kuva: Office of the Governor General of Canada

Lisää luettavaa