The Flashin ikäraja kertoo leffasta omaa kieltään

Hämmästyttävän nopean DC-supersankarin sooloelokuva on edennyt kohti ensi-iltaansa lähes etanavauhtia. The Flash on kuitenkin - useiden tuotantoa sotkeneiden ongelmien jälkeen - tulossa julki tänä vuonna. Maailmanensi-iltansa tämä Ezra Millerin tähdittämä raina saa CinemaCon-tapahtumassa huhtikuun lopulla, ja varsinaisen elokuvateatterikierroksensa se aloittaa kesäkuussa.

Ensi-iltaa ennakoiden elokuvan ikäraja on jo ilmoitettu. Miller näytteli samaa hahmoa alkujaan Zack Snyderin DC-leffoissa, joista ei tunnetusti synkkyyttä puuttunut. Vaikka vuoden 2017 Justice League sai Yhdysvalloissa PG-13-leiman (Suomessa K-12), sitä edeltänyt Batman v Superman sai pidennettyyn versioonsa R-leiman, eli tuota elokuvaa ei suositella alle 17-vuotiaille. The Flashin ikärajamerkintä Yhdysvalloissa on PG-13.

Tämä merkintä viittaa siihen, että elokuva sisältää väkivaltaa ja mahdollisesti myös jonkin verran palajasta pintaa sekä rajua kielenkäyttöä. The Flashin ohjauksesta vastaa Andy Muschietti, jonka filmografia on vahvasti kallellaan kauhuun: sieltä löytyvät mm. Stephen King -versiointi Se ja hyytävä Mama. The Flashin Suomen ikärajamerkintä ei ole vielä tiedossa, sillä ensi-iltakin on vasta 14.6.23.


Lähde: MovieWeb

Kuva: Warner Bros./The Flash, 2023

R. Isoviita 26.03.2023 klo 18:30

Uusimmat uutiset

Martin Scorsesen leffasuunnitelma kalskahtaa kuin Mel Gibsonilta napatulta

Lopputulos luultavasti on erilainen.

R. Isoviita

Pienen merenneidon uuden versioinnin maskeerauksesta syntyi yllättävä jupakka

Taustalla piirrosanimaatioon liittyvä syy.

R. Isoviita

Viime vuoden yllätyshitin tähti kertoo, tuleeko leffalle myös jatkoa

Michelle Yeohilla riittää nyt töitä.

R. Isoviita

Joaquin Phoenixin leffa jäissä

Pillit toistaiseksi pussiin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...