Scream 6 -tempaus säikähdytti sivulliset

1990-luvulla käynnistetty säikyttelyleffasarja Scream palaa valkokankaille taas, ja mukana ovat mm. Courteney Cox, Hayden Penettiere sekä Jenna Ortega. Suomessa 31.3. ensi-iltaan tuleva leffa on jo sarjansa kuudes. Ennakkosäpinän perusteella uutuus on iskenyt ainakin niihin, jotka ovat jo sen päässeet näkemään. Eräs Scream VI:een liittynyt tempaus ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

Veriseksi ja loistavaksi kehutun jatko-osan kuvissa nähdään odotetusti myös naamiohahmo Ghostface. Tämän pitkä ja luiseva naamaa sekä tummakaapuinen olemus on ilmestynyt viime aikoina kaduille eri puolilla Yhdysvaltoja. Nämä ilmestymiset eivät saaneet aikaan kovin sydämellistä vastaanottoa.

Esim. Kaliforniassa ja New Orleansissa sarjamurhaajahahmon ilmaantuminen naapurustoon on poikinut lukuisia yhteydenottoja virkavaltaan. Kansalaisten pelko nousi niin huomattavaksi, että paikallisen poliisi päätyi julkaisemaan aiheesta tiedotteen. Siinä vakuutellaan, ettei karmivaan hiippariin ei liity mitään uhkaavaa. Kyseessä on vain uuden leffan markkinointitempaus, jossa Paramount-elokuvayhtiön pyynnöstä palkattu henkilö on kierrellyt kaduilla Scream-elokuvasta tutussa puvussa.


Lähteet: Collider, Metro.co.uk

Kuva: Paramount/ Scream 6. 2023

R. Isoviita 06.03.2023 klo 12:04

Uusimmat uutiset