Taru sormusten herrasta -leffoille puuhataan jatkoa

Peter Jacksonin Taru sormusten herrasta- ja Hobitti-trilogiat ovat saamassa jatkoa Warner Brosilta. Vaikka suoratoistopalvelu Amazonin Tolkien-versiointi Mahtisormukset ei ole saanut yhtä ylitsevuotavia kiitoksia kuin Jacksonin alkuperäinen trilogia, Warner Brosilla on iso usko Keski-Maan hahmojen ja maisemien tulevaisuuteen valkokankailla.

Uusi tuotanto, jota Warner Bros. suunnittelee alaisuudessaan toimivan New Line Cineman kautta, on vielä ilman ohjaajaa. Peter Jackson tiimeineen on kuitenkin viestinyt tuotantoyhtiön olleen heihin yhteydessä. Myöskään se, mistä elokuva oikeastaan kertoisi, ei ole vielä virallisesti ns. hakattu kiveen.

Uusi elokuva tai mahdollisesti jopa trilogia saattaisi jatkaa tuttujen hahmojen tarinoita aivan Jacksonin Taru sormusten herrasta -trilogian lopun jälkeen. J. R. R. Tolkien hahmotteli ammoin jatkoa massiiviselle tarinalleen itsekin, mutta hylkäsi hahmotelmansa. Warner Bros. saattaa kuitenkin olla kiinnostunut penkomaan elokuvamateriaalia Tolkienin Silmarillionista, tarinakokoelmasta, joka julkaistiin kirjailijan kuoleman jälkeen. Kuin alkusoittona tälle jo ensi vuonna julkaisuun tulossa on The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim -niminen animaatioelokuva.


Lähteet: Variety, ScreenRant

Kuva: Warner Bros./ Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit, 2001

R. Isoviita 25.02.2023 klo 22:23

Uusimmat uutiset